Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Daugiafunkciniai pramoniniai klijai Klijai Odos remontas 100ml Automobilio stogo įdėklų remonto klijai Saloninės lubos Automobilių priedai

 0

€6.97 €13.95

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k2502

ženkleliai:

1. Itin universalus: mūsų greito klijavimo klijai yra patikimas sprendimas klijuoti ir dekoruoti įvairius paviršius. Ši labai lipni formulė daro stebuklus ant odos, įvairių audinių, sofų, tapetų, drobės, kempinių ir kt. Naudokite jį patalpose arba lauke, kad galėtumėte plačiai naudoti.

2. Pažangi klijavimo technologija: mūsų greito klijavimo klijai gali pasigirti lėtai tekančiu, labai klampiu skysčiu, kuris sumažina srautą eksploatacijos metu, idealiai tinka šepečių operacijoms. Jis užtikrina neprilygstamą nepralaidumą, konsistenciją ir lipnumą, garantuojantį aukščiausio lygio patvarumą ir puikią apdailą.

3. Efektyvus klijavimo sprendimas: patirkite greitą ir patikimą sukibimą su mūsų greito klijavimo Glue.It gali pasigirti įspūdingu pradiniu 5–10 valandų kietėjimo laiku kambario temperatūroje ir visiškai sukietėja per 12–24 valandas. Pasiekite aukštą skaidrumą ir stiprų sukibimą nuo vasaros iki žiemos.

4. Tvirta klijavimo galia: Gaukite tvirtus ryšius net esant aukštai temperatūrai su šiais aukštai temperatūrai atspariais ir vandeniui atspariais klijais. Jo nedegi ir didelio elastingumo formulė užtikrina patikimumą ir lankstumą, todėl galite užtikrintai ją naudoti bet kuriam projektui.

5. Ekonomiškas klijavimo agentas: lengvai sukurkite ir pataisykite naudodami mūsų greito klijavimo klijus.Šie ekonomiški klijai užtikrina išskirtinį našumą ir suriša bet kokią odą ir audinį; Pridėti pataisas ir kurti unikalius elementus dar niekada nebuvo taip paprasta.

Aprašymas:

Ieškote našių klijų savo odos projektams? Išbandykite mūsų audinių klijus! Esant stipresniam laikymui ir mažesniam srautui dirbant kambario temperatūroje, ši pažangi formulė užtikrina patikimą ryšį, kuris gali atlaikyti net aukštą temperatūrą.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Clear Fabric Glue

2. Grynasis kiekis: 100 ml

3. Klijų tekstūra: Geltoni skaidrūs klijai

4. Savybės: atsparus aukštai temperatūrai, atsparus vandeniui ir nedegus

5. Naudojimas: Plačiai pritaikomas automobilių interjerui, įvairiems audiniams, odai, kempinėms, tapetams, sofoms, drobėms

Pakuočių sąrašas:

1* Skaidrūs audinių klijai

2* Šepečiai

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.


Specifikacija

  • elemento ilgis > 12cm
  • modelio pavadinimas > Automobilio stogo įdėklų remonto klijai
  • prekės svoris > 130g
  • elemento aukštis > 6cm
  • elemento plotis > 6cm
  • Išorinis bandymų sertifikavimas > ce
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros