Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Sniego tirpinimo purškimo atitirpinimo purškimo priekinis stiklas Saugus ir nekenksmingas apledėjimo purškiklis greitai ištirpinkite ledą automobilio rakto skylutei išmetimo vamzdžiui

 0

€6.39 €9.12

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k42013

Mūsų ledo tirpinimo purškiklis automobiliams užtikrina aiškų matymą ir taupo laiką bei pastangas šaltais žiemos mėnesiais. Dėl ilgesnio valymo efekto tiesiog tolygiai purškite ant matinio stiklo ir išmetimo vamzdžių, kad būtų lengviau pašalinti apledėjimą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: deicer purškiklis automobilio priekiniam stiklui

Gaminio svoris: 100g

Produkto dydis: (apytiksliai)6 * 2.8 * 12cm / 2.36 * 1.1 * 4.72 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Ledo ir sniego tirpinimo agentas

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Geresnis matomumas: Naudokite šį deicer purškiklį automobilio priekiniam stiklui esant blogam orui, kad galėtumėte mėgautis aiškiu matymu ir išvengti nelaimingų atsitikimų. Šiame purškiklyje naudojama nauja stiklo dengimo technologija, kuri neleidžia ledui ir sniegui prilipti prie jūsų stiklo.Tai lengva pritaikyti ir trunka ilgai.

2.Efektyvus sprendimas: pavargote nuo ledinių vėjo apsaugų grandymo? Mūsų greitai veikiantis sprendimas pašalina rūką ir apledėjimą per kelias minutes, nereikia grandiklių ar šilto oro. Sutaupykite laiko ir pastangų, naudodamiesi akivaizdžiu mūsų efektyvaus deicerio purškalo poveikiu.

3. Geresnis matomumas: Apsaugokite nuo ledo ir sniego kaupimosi ir apsaugokite priekinį stiklą nuo apsauginės plėvelės naudodami mūsų deicer purškiklį. Mūsų formulė neleidžia drėgmei vėl kondensuotis, todėl skaidrumas išlieka ilgesnis. Būkite saugūs ir mėgaukitės aiškiu vaizdu iki 24 valandų naudodami mūsų išplėstinį valymo efektą.

4. Patogus naudoti: lengva naudoti automobilio sniego tirpinimo produktą. Tiesiog nukreipkite purkštuką į tą vietą, kurią reikia apdoroti, ir švelniai stumkite, nenuvalydami ir nedžiovindami. Atsiras pastovus skysčio srautas.

5. Platus naudojimo pasirinkimas: Mūsų deicer purškiklis apsaugo jūsų automobilio priekinį stiklą nuo šalčio ir ledo.Purškite jį ant veidrodžio, išmetimo vamzdžio ir rakto skylutės, kad visiškai apsaugotumėte. Namų naudojimas su suderinamumu daugumai automobilių.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros