Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

4X putplasčio patrankos angos antgalių antgaliai ir putų gamintojas, universalus 1,1 mm sriegio antgalis ir tinklinis filtras 3000 psi

 0

€3.94 €5.80

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k16432

DĖMESIO: Įsukite angos antgalį pakankamai priveržkite, kitaip sunku gauti storas putas.

Jie surenkami putų patrankos viduje putų generavimui. Jie sukuria storas putplasčio putas, kurios prilimpa prie jūsų automobilio.

"AMZ Tool" putų patrankos putų gamintojo ir angos purkštukų patarimai padarys jūsų sodo veiklą efektyvesnę ir spalvingesnę, padėdami žmonėms palengvinti purškimo ir valymo nuovargį sode.

Naudojimas: Standartinis putų gamintojas ir putų generatoriaus purkštukų surinkimas "Snow Foam Lance".Putų sprogdiklio tinklelio filtras ir putų pūtimo angos antgalis yra naudojami.

Jei putplasčio patranka veikia nelabai gerai kaip anksčiau, galbūt tinklinis filtras nusidėvėjo ir putplasčio patrankos angos antgaliai užblokuoti. Galite juos pakeisti naujais ir jis atsigaus. Šie produktai yra universalūs sniego putų lancetui.

Kaip pakeisti putų gamintoją:

1. Ištraukite vidinę šerdį iš plastikinio sluoksnio. 2. Ištraukite plastikinį sluoksnį ir suraskite putų gamintoją. 3. Pakeiskite nauju putų gamintoju. 4. Įdėkite plastikinį sluoksnį ir vidinę šerdį.

Kaip pakeisti angos antgalį:

1. Atsukite 1/4 colio greitos jungties kištuką. 2. Atsukite putų patrankos antgalį su lizdo atsuktuvu. 3. Prisukite naują putų patrankos antgalį. 4. Prisukite 1/4 colio greitos jungties kištuką.

Įspėjimas:

Rimti sužalojimai gali atsirasti dėl didelio slėgio išmetimo, kurį sukelia slėginės plovyklos. Prašome laikyti žmogaus organizmui nepasiekiamoje vietoje.

Putų gamintojo specifikacijos:

Skersmuo 0.61 x Aukštis 0.41 colio;

Aukštas slėgis: iki 3 000 PSI .

Diafragmos purkštukų specifikacijos:

NPT vyriškas varžtas, apie 0,28 colio jungtis, angos dydis 1,1 mm;

aukštas slėgis: iki 3 000 PSI .

spalva: sidabras + varis

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuote sudaro:

4 x putų gamintojas

4 x diafragmos purkštukų antgaliai

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros