Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Rūdžių valiklis metalo valikliui Dažai Metalo rūdžių valiklis Daugiafunkcinis efektyvus rūdžių keitiklio gelis su šepetėliu garažo automobiliui

 0

€6.99 €13.97

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k2021

Rust Remover yra saugus ir nekenksmingas sprendimas, pašalinantis rūdis nuo metalinių paviršių ir įrangos. Jis taip pat prailgina metalo tarnavimo laiką, suformuodamas apsauginę plėvelę, kuri apsaugo nuo tolesnio rūdijimo. Tai patogu naudoti ir nereikalauja šveitimo ar skalavimo. Tiesiog purškite, palaukite ir nuvalykite rūdis.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Water Basis Paint

Medžiaga: losjonas

Svoris: apie 180g (Atskiras rūdžių valiklis apie 120g)

Dydis: apie

Dėžutė: 8.3 * 6.5CM (3.26 * 2.55 colio)

Atnaujinimo agentas: 7.2 * 6.2CM (2.83 * 2.44 colio)

Šepetys: 1.5 * 9.9CM (0.59 * 3.89 colio)

Rankšluostis: 20 * 20CM (7.87 * 7.87 colio)

Pakuočių sąrašas:

1 x Vandens pagrindo dažai

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Žiūrėti daugiau produkto informacijos

1. Prailgina metalo tarnavimo laiką: Ši rūdžių šalinimo priemonė ne tik pašalina esamas rūdis, bet ir paverčia jas neaktyvia apsaugine plėvele, kuri efektyviai apsaugo nuo drėgmės ir deguonies įsiskverbimo, taip prailgindama jūsų metalinių daiktų ilgaamžiškumą.

2.Efektyvus ir švelnus: Ši vandens pagrindu pagaminta valymo priemonė pašalina rūdis nepakenkdama jums ar aplinkai. Jis yra nedegus ir mažai LOJ, todėl galite jį tepti teptuku.

3. Platus pritaikymas: Šis vandens pagrindu pagamintas rūdžių valiklis gali efektyviai pašalinti rūdis iš įvairių metalinių medžiagų, tokių kaip automobilio važiuoklė, lygintuvas, plienas, aliuminis, varis ir kt. Nesvarbu, ar jums reikia išvalyti savo įrangą, tvorą, duris ar langus, šis produktas gali padėti atkurti jų pradinį blizgesį.

4. Lengvas naudojimas: nereikia šveisti ar šlifuoti.Tiesiog užtepkite šią vandens pagrindu pagamintą formulę ant surūdijusių paviršių, leiskite jam sėdėti 15-30 minučių ir stebėkite, kaip rūdys išnyksta. Susidarys juoda arba pilka danga, apsauganti metalą nuo tolesnių rūdžių.

5. Patogus ir praktiškas įrankis: Šis vandens pagrindu pagamintas rūdžių valiklis atitinka jūsų poreikius bet kokiam metaliniam paviršiui. Jis pašalina rūdis ir atkuria pradinę jūsų metalinių daiktų išvaizdą. Jūsų patogumui pridedamos pirštinės, rankšluostis ir šepetys.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros