Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Automobilių stiklo alyvos plėvelės pašalinimas Purškiamas Gilus valymas Poliravimo stiklo valiklis automatiniam priekiniam stiklui Namų blizgesio stiklo valiklis

 0

€10.82

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k4380

Pristatome lengvai naudojamą stiklo nuėmiklį! Mūsų pažangi formulė aktyviai pašalina nešvarumus nuo visų stiklo paviršių - priekinio, galinio ir šoninio priekinio stiklo, galinio vaizdo veidrodėlių stiklo ir stoglangio išorinio stiklo. Pagaliau nuplaukite švariai, mūsų nuėmiklis nepažeidžia stiklo ir pašalina nešvarumus kruopščiau nei kiti. Atnaujinkite savo valymo rutiną jau šiandien!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Glass Oil Film Cleaner

Dydis: 4 * 14 * 14CM |1.57 * 1.57 * 5.51 colių

Grynasis kiekis: 100ML

Pakuočių sąrašas:

Automobilių stiklo alyvos plėvelės valiklis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Atsisakykite sugadinti stiklą: Šis automobilio stiklo alyvos plėvelės valiklis nepažeidžia ir nesubraižo stiklo, bet efektyviai pašalina nešvarumus ir alyvą. Jis taip pat apsaugo nuo priekinio stiklo valytuvų triukšmo, sumažindamas trintį. Švelni formulė yra saugi ir paprasta naudoti.

2.Lengvas aliejinės plėvelės pašalinimas: Nereikia stipriai šveisti ar ilgai laukti, tiesiog purškite jį ant stiklo ir nuvalykite šluoste. Jis pašalina alyvos plėvelę per kelias sekundes, palikdamas jūsų automobilio langą skaidrų ir blizgantį. Lengva naudoti ir pagaliau švariai nuplauti.

3. Efektyvus alyvos plėvelės valiklis: purškite, nuvalykite ir mėgaukitės aiškiu vaizdu. Šis automobilio stiklo alyvos plėvelės valiklis yra lengvai naudojamas ir efektyvus. Jis per kelias sekundes pašalina aliejaus plėvelę ir pagaliau švariai nuplauna. Daugiau jokių dryžių ar dėmių ant priekinio stiklo. Tiesiog purškite jį ant stiklo, nuvalykite audiniu ir pamatysite skirtumą.

4.Multi-Surfaces Solution: Pagerinkite savo automobilio stiklo valymo žaidimą naudodami šį alyvos plėvelės valiklį. Laikykite priekinę, galinę, šoninę apsaugą nuo vėjo, galinio vaizdo veidrodėlį, stoglangio išorinį stiklą ir dar daugiau atrodo krištolo skaidrumo. Puikiai tinka visų tipų automobilių stiklams, efektyviai pašalina nešvarumus, dulkes, pirštų atspaudus ir alyvos kaupimąsi.

5.Efektyvi alyvos šalinimo plėvelė: suaktyvinkite mūsų automobilio stiklo alyvos plėvelės valiklio, kuriame gausu veikliųjų medžiagų ir alyvos plėvelės valymo veiksnių, galią, kad efektyviai adsorbuotumėte ir ištirpdytumėte užsispyrusias dėmes ant stiklo paviršių. Dėl išskirtinės galimybės kruopščiai pašalinti nešvarumus ir tolygaus padengimo jūsų automobilio stiklas spindės kaip niekada anksčiau.


Specifikacija

  • Prekės tūris > 100ml
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros