Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Car Touch-up Pen 2PCS Scratch Remover Car Touch-Up Paint Pen Smart Touch-Up Paint Special-Purpose Pen Multi-Color Optional

 0

€9.89

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k4862

Aprašymas:

Automobilinis "Touch-up Pen" yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, atsparus vandeniui ir gali būti lengvai naudojamas.

Funkcijos:

1. Neperšlampamas dizainas: puikus dizainas dangos pašalinimui ir automatiniam įbrėžimų taisymui, visam laikui atsparus vandeniui, gali būti naudojamas bet kokiomis oro sąlygomis.

2. Lengva naudoti: "Korekcinio skysčio" tipo dažai, išsukite skystį ir naudokite jį bet kuriuo metu, dėmių ir juostelių įbrėžimus galima lengvai tvarkyti.

3. Kelios funkcijos: padeda lengvai pašalinti ir "ištrinti" ilgus metus trukusį automobilio dažų nusidėvėjimą ir bendrą išvaizdą, yra nešiojami ir lengvai naudojami, saugūs jums ir aplinkai.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Touch-up Pen

Grynasis svoris: 15g (vienas švirkštiklis) ir 30g (du švirkštikliai)

Taikymo sritis: automobiliai, motociklai

Spalva: juoda, geltona, sidabrinė, balta, raudona

Dydis: apie 1,65 * 1,65 * 12,3 cm / 0,65 * 0,65 * 4,84 colio

Medžiaga: automobilių dažai

Kaip naudotis

1. Išvalykite pažeidimus, naudokite valymo medvilnę, kad išvalytumėte pažeistą dalį.

2. Gerai suplakite, purtykite aukštyn ir žemyn, kad supurtytumėte skystį pataisytame švirkštiklyje.

3. Pasukite skystį ir pasukite antgalį pagal laikrodžio rodyklę, kol skystis išeis iš nibo.

4. Palyginkite spalvą, ant tuščios popierinės kortelės vietos užtepkite paliestus dažus ir palyginkite juos su automobilio dažais, kad pamatytumėte, ar nėra spalvų skirtumų.

5 Užtepkite žaizdą ir užtepkite jutiklinį skystį ant pažeistos automobilio dažų dalies 1 kryptimi.

6. Nuvalykite jį švariai ir prijunkite žarną prie restauravimo įrankio.

Pakuočių sąrašas:

2* "Car Touch-up Pen" (atsitiktinė pakuotės teksto spalva)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. [ Kelios funkcijos ] Automobilinis jutiklinis rašiklis lengvai pataiso nedidelius įbrėžimus, sūkurius ar kitas žymes, padeda lengvai pašalinti ir "ištrinti" ilgus metus trukusį automobilio dažų ir bendros išorės nusidėvėjimą, atkuriant pradinę automobilio apdailos išvaizdą.

2. [ Saugus ir patogus ] Su minkštų šerių šepetėliu, kuris ateina ir eina tolygiai, lengvai taisydamas įvairius įbrėžimus, "Scratch Touch-up Pen" yra "Korekcinio skysčio" pataisymo dažų būdas, su smulkiu nailono šepetėliu, užtikrinančiu sklandų veikimą ir išvengiantį antrinių įbrėžimų.

3. [ Hidroizoliacinis dizainas ] Automobilių dažų įbrėžimų taisymo rašiklis yra visam laikui atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas bet kokiu oru, geriausias pasirinkimas automobilių entuziastams ir vairuotojams ir priima puikų dizainą dangų šalinimui ir automatiniam įbrėžimų taisymui.

4. [ Puikios kokybės produktai ] Nekenksmingas žmogaus kūnui ir aplinkai, galite jį naudoti užtikrintai, "Touch-up Paint Pen" automobiliams yra saugus naudoti su visais dažais ir spalvomis, pagamintais iš pasirinktų aukštos kokybės automobilių dažų.

5. [ Juokingos dovanos ] Sukdamasis, kad išpiltumėte skystį, paimkite jį ir naudokite bet kuriuo metu, "Automotive Paint Pen" yra apgalvotas ir puikiai tinka jūsų vyrui, tėvui ir draugui, kuris turi automobilį, sukdamasis pagal laikrodžio rodyklę, kad išspaustų dažų prisilietimo skystį pagal naudojimą.


Specifikacija

  • Tipas > rašiklis
  • Tinkamumo laikas > 2 metai
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros