Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Universalus juodų dažų automobilių lengvojo lydinio ratlankių remonto klijų rinkinys bendrosios paskirties juodų dažų fiksavimo įrankis automobilio auto ratlankiui Dent Scratc H8J7

 0

€3.09 €5.15

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k5404

Taškai:

1Efektyvus ratų įbrėžimų taisymasRatų įbrėžimų taisymo rašiklio rinkinys skirtas aliuminio, geležies ir plieno ratams. Ši danga tvirtai prilimpa prie metalo ir sudaro apsauginį sluoksnį.

2Atsparus vandeniui ir rūdimsAutomobilinis įbrėžimų taisymas sukurtas taip, kad būtų atsparus vandeniui ir rūdims. Lengvai pašalina užsispyrusius nešvarumus, dažų dėmes ir įbrėžimus. Išlaiko automobilį originalios spalvos ir blizgesio.

3Greitas džiovinimasTik džiūsta apie 10 minučių (kambario temperatūra), todėl kai baigsite pirmąjį sluoksnį, jis greitai išdžius, o tada galėsite dažyti antrą ir trečią sluoksnius, kol įbrėžimai bus visiškai užpildyti. Sutaupo daug laiko.

4Patogu naudotiPurtykite švirkštiklį aukštyn ir žemyn maždaug 40 kartų prieš kiekvieną kartą naudojimą. Dažykite ratų taisymo rašiklį ant įbrėžimo vietos, kol įbrėžimas bus padengtas.

5Versatile UsesAutomobilio ratlankių remonto rinkinys gali tiesiog ištaisyti įbrėžimus ant juodų aliuminio, geležies ir plieno ratlankių, taip pat gali būti naudojamas dervos stebulių dangteliams taisyti. Jis netinka gunmetal pilkiems ratams, galvanizuotiems veidrodiniams ratams ir šlifuotiems metaliniams ratams.

Aprašymas:

Šį ratų įbrėžimų taisymo rašiklio rinkinį galite naudoti aliuminio, geležies ir plieno ratų remontui. Ši danga tvirtai prilimpa prie metalo ir sudaro apsauginį sluoksnį.

Automobilio ratlankių remonto rinkinys gali būti naudojamas juodo aliuminio, geležies ir plieno ratų įbrėžimams bei dervos stebulės dangteliams taisyti.

Dėmesys:

1. Prieš remontuojant ratą reikia išvalyti ir poliruoti, nuplauti ir nusausinti, prieš naudojimą

dažų rašiklį reikia purtyti ilgiau nei 30 sekundžių 2. Dažai turi būti padengti plonai, lėtai keliais dažų

sluoksniais Specifikacijos:

Pavadinimas: Lengvojo lydinio ratlankių remonto rinkinys

Dydis (apytiksliai): rašiklis 1.8x13.8cm / 0.71x5.43in

pakavimo sąrašas:

1 x Restauravimo rašiklis

1 x Švitrinio popieriaus kempinė

1 x Amerikietiška juosta

2 x sausos/drėgnos servetėlės

Nata:

1. Dėl apšvietimo ir ekrano nustatymų skirtumų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Prašome atsižvelgti į nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Galite susisiekti su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos apie prekes .mes būsime pasirengę jums atsakyti ASAP.


Specifikacija

  • Tipas > rašiklis
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros