Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Apsauginis dangtelis, skirtas "Switch Lite" apsaugos nuo įbrėžimų apsauginiam dėklui, konsolės nuo kritimo smūgiams atsparus pirštų atspaudų konsolės valdiklis

 0

€9.23 €13.57

Golf Jackets

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k1929

Šiame žaidimų priedų pakete yra apsauginis telefono dėklas, kuris efektyviai apsaugo nuo žalos dėl atsitiktinių smūgių, įbrėžimų ir kritimų. Jis išlaiko originalią išvaizdą ir pojūtį, tačiau neturi įtakos normaliam naudojimui. Itin plonas ir lengvas dizainas nepridės jūsų konsolei svorio ar storio, o du kortelių lizdai leidžia lengvai palaikyti tvarką. Laikykite savo konsolę kaip naują su šiuo tvarkingu ir efektyviu paketu.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: TPU minkšta guma + ABS kietas apvalkalas

Dėžutės dydis: 22 * 10 * 3.5cm / 8.66 x 3.93 x 1.37inch, svoris: 125g

Gaminio dydis: 21.5 * 9.8 * 3.3cm / 8.46 x 3.85 x 1.29inch, svoris: 100 g

Naudojimo instrukcijos:

1. Pirmiausia įdiekite TPU dalį pagrindiniame kompiuteryje;

2. Pritvirtinkite kietą apvalkalą ant TPU ir tvirtai prispauskite sagtis, kol jis tvirtai priglunda prie pagrindinio kompiuterio.

3. Korpuse galima laikyti dvi žaidimo kortas

Pakuočių sąrašas:

Žaidimų konsolės apsauginis dėklas*1vnt (Šiame gaminyje nėra pagrindinio kompiuterio ir kortelės)

Nata:

Šį produktą draudžiama laikyti ar naudoti drėgnoje aplinkoje.

Nedėkite gaminio į aukštą temperatūrą ir nemeskite gaminio į ugnį.

Nesubraižykite šio gaminio aštriais daiktais; Prašome nespausti ir nemesti šio produkto.

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikima medžiaga: Pagamintas iš aukščiausios kokybės TPU minkštos gumos ir ABS kieto apvalkalo medžiagos, šis žaidimų konsolės apsauginis dėklas užtikrina patikimą apsaugą nuo įbrėžimų, kritimų ir atsitiktinių smūgių. Patirkite nepertraukiamą žaidimą su nepajudinama gynyba.

2.Išskirtinis apdirbimas: Mūsų žaidimų konsolės apsauginis dėklas sukurtas su puikiu apdirbimu ir tikslia inžinerija, kad būtų užtikrintas tobulas prigludimas nekeičiant pradinės įrenginio išvaizdos ir pojūčio.

3. Išplėstinis ekranavimas: Laikykite savo žaidimų konsolę nesugadintą naudodami mūsų apsauginį dėklą, kuris užtikrina visapusišką apsaugą nuo paslydimų, pirštų atspaudų ir taršos. Žaidimai be rūpesčių, o jūsų konsolė išlieka tokia pat gera kaip nauja.

4. Easy Carrying: Mūsų žaidimų konsolės apsauginis dėklas yra puikus itin nešiojamas sprendimas, kuris neprideda jūsų konsolei jokio svorio ar storio. Laikykite jį lengvą ir lengvai nešiojamą, tuo pačiu užtikrindami lengvą apsaugą nuo įbrėžimų ir pažeidimų.

5. Patobulinta atminties talpa: Dviejų kortelių lizdai, skirti be rūpesčių išplėsti atmintį lauke. Laikykite 2 papildomas atminties korteles nesinešiodami papildomo laikymo krepšio.Apsauginiame dėkle taip pat yra 2 saugūs žaidimų atminties kortelių lizdai, kad būtų lengviau pasiekti.


Specifikacija

  • Prekės ženklas > Rondaful
  • priedų tipas > Antena
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • suderinamas prekės ženklas / modelis > STEAM

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros