Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

1~5PCS belaidis "Wiimote" valdiklis Didelis jutiklio tikslumas Balta "Wii Gamepad" vairasvirtei, skirtai "Wii" konsolės nuotoliniam nešiojamam kompiuteriui

 0

€34.96 €77.68

Golf Jackets

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k3317

1~5PCS belaidis "Wiimote" valdiklis Didelis jutiklio tikslumas Balta "Wii Gamepad" vairasvirtei, skirta "Wii" konsolės nuotoliniam nešiojamam kompiuteriui

Aprašymas:

Savybė:

- "Motion Plus" adapteris tinka "Wii" nuotolinio valdymo pultui ir "Wii" nuotolinio valdymo pultui. "Wii" nuotolinio valdymo pultas yra prijungtas prie "Sports Plus" ir veikia puikiai.

-Tikslus judesio atsakas, net jei riešo nežymumas ar kūno pasukimas visiškai atkuriamas televizoriaus ekrane, vartotojas yra labiau pasinėręs į "Wii" žaidimą.

-Šis "Wii Motion Plus" adapteris pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra patvarus. Kiekvienas produktas buvo kruopščiai išbandytas prieš parduodant, o judesį ir jutiklį galima lengvai prijungti prie "Wii" nuotolinio valdymo pulto visais ir trečiųjų šalių nuotolinio valdymo pultais.

- "Wii" nuotolinio valdymo pulto rankenų greitintuvas pagerina "Wii" somatosensorinių žaidimų patirtį, todėl rankena lengviau pasiekia "didelį jautrumą ir tikslumą".

-Didėjant akceleratoriaus jautrumui, gerės ir rankenos padėties nustatymo tikslumas, daugės somatosensorinių žaidimų. Nuolatinis judesio jutimo technologijos tobulinimas buvo naudingas žaidėjams.

-Prijunkite ir žaiskite, priedai, sumontuoti ant "Wiimote" uodegos, pagerins "Wiimote" somatosensorijos tikslumą į kitą lygį.

Specifikacijos:

Specifikacijos:

Naujasis "Wii Motion" tikslaus jutimo rinkinys "Wii Motion Plus"

Įrenginio tipas: "Remote Motion Plus" jutiklio valdiklio adapteris

Suderinamas su: "Wii

" Spalva Balta, Juoda

Komplekte yra:

1×Valdykite akceleratorių


Specifikacija

  • modelio numeris > Motion Plus"
  • Prekės ženklas > centechia
  • priedų tipas > Priedų rinkiniai
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • spalva > Balta, Juoda
  • Įrenginio tipas > Remote Motion Plus" jutiklio valdiklio adapteris
  • suderinamas prekės ženklas / modelis > NĖRA
  • suderinama su > WII
  • nemokamas pristatymas > all for 1 real and free shipping"

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros