Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Salono automobilio valiklis Salono valymo purškiklis automobiliui Nedirginantis odos nukenksminimas Nešiojamas automobilių namų putų valiklis

 0

€6.71 €13.42

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k1755

Automobilio salono putų valiklis yra paprastas būdas apsaugoti automobilio odą ir kitas salono medžiagas. Tai nesukels odos išblukimo, įtrūkimų ar sukietėjimo ir išlaikys jos blizgesį bei elastingumą naudojant saugius ir nedirginančius ingredientus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Interior Foam Cleaner

Svoris: apie 100g

Dydis: apie 3,6 * 13,2 cm (1,41 * 5,19 colio)

Priminimas: Produkto dydis / nuotraukos matuojamos ir daromos rankiniu būdu, prašau atleisti už nedidelį nukrypimą

Pakuočių sąrašas:

Automobilio salono putų valiklis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patogus valymas: Nereikia profesionalios valymo įrangos, šis automobilio salono putų valiklis gali lengvai ir efektyviai pašalinti riebalus, dulkes ir dėmes ant salono, suteikdamas jūsų automobiliui naują išvaizdą.

2.Apsaugokite odą: Tai nepadarys odos pažeidimo išblukus, įtrūkus ar sukietėjus, o išlaikant odos blizgesį ir elastingumą naudojant saugius ir nedirginančius ingredientus.

3. Naudojamas interjerui: Be interjero paviršiaus valymo, jis taip pat sukuria apsauginę plėvelę, kad interjeras nebūtų suardytas karščio, drėgmės, UV spindulių ir kitų veiksnių, prailginančių interjero naudingo tarnavimo laiką.

4. Lengvai naudoti: valiklį paprasta naudoti; Kai vidinis paviršius bus švarus ir sausas, tiesiog apipurkškite gaminį ir tolygiai nuvalykite rankšluosčiu, kad gautumėte norimą efektą be skalavimo ar poliravimo.

5. Plačiai naudojamas: Šis putų valiklis gali būti naudojamas odos komponentams, prietaisų skydeliams ar rankenoms valyti. Jis dirba su įvairiomis medžiagomis vidaus apdailai, taupydamas laiką ir pinigus.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Prekės tūris > 80ml
  • medžiagos tipas > skystis
  • prekės svoris > 100g
  • elemento tipas > Odos ir apmušalų valiklis

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros