Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Purškiklis nuo rūko automobilių dangos agentui rūko purškimo akiniai nuo rūko automobilio langų defogger defogging purškimo lęšių valiklis veidrodžiams

 0

€6.66 €13.33

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k48579

Laikykite savo regėjimą visiškai aiškų naudodami mūsų priekinio stiklo apsaugą nuo rūko Spray.No daugiau rūpesčių dėl neryškaus matymo. Naudokite užtikrintai, kad objektyvas būtų švarus. Lengvas ir paprastas naudoti, mūsų produktas gali būti naudojamas plačiam naudojimui. Atsisveikinkite su miglotais priekiniais stiklais ir veidrodėliais su mūsų patikimu purškikliu nuo rūko.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Priekinis stiklas Anti fog Spray

Būklė: skystas

Grynasis kiekis: 100ml

Taikomi modeliai: universalūs

Naudojimo sezonas: keturi metų laikai

Taikymo sritis: automobilio lango stiklas, akiniai, vonios veidrodžiai, kietos skrybėlės lęšiai ir kt.

Pakuočių sąrašas:

1x purškiklis nuo rūko priekiniam stiklui

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Vairavimas be rūko: Naudodami šią nuo rūko apsaugančią priemonę galite vairuoti užtikrintai ir nesijaudinti dėl neryškaus matymo. Jis greitai išsivalo ir išsivalo, užtikrindamas jūsų vairavimo saugumą.

2. Saugūs ingredientai: Saugūs ir nedirginantys švelnūs vandens pagrindo ingredientai, esantys mūsų purškiklyje nuo rūko automobiliui, užtikrina be pėdsakų defoggingą ir krištolo skaidrumo matomumą. Naudokite užtikrintai, nesijaudindami dėl stiklo pažeidimų.

3. Platus naudojimas: Mūsų universalus purškiklis nuo rūko išlaiko aiškų jūsų regėjimą ant automobilio priekinių stiklų, vonios veidrodėlių, apsauginių akinių, akinių ir langų nuo grindų iki lubų. Puikiai tinka patenkinti skirtingus poreikius bet kokioje aplinkoje.

4.Mist-Repeling formulė: Mūsų formulė efektyviai atstumia rūką ir neleidžia drėgmei kondensuotis ant stiklo, užtikrindama optimalų matomumą. Jis sukuria nematomą hidrofobinį sluoksnį ir yra neriebus ir neblizgus, todėl galite važiuoti saugiai ir sklandžiai.

5.Easy Carry: Dėl 100 ml eigos dydžio ir lengvo dizaino jį galima lengvai nešiotis ir naudoti lauke, užtikrinant ilgalaikę apsaugą nuo rūko. Neleiskite, kad rūko langas trukdytų jūsų vairavimo patirčiai; Laikykite šį patogų purškiklį su savimi bet kada ir bet kur.


Specifikacija

  • Prekės tūris > Stiklo defogging tirpalas
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros