Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Automobilių valiklio purškimo rūdžių pašalinimas Automatinis gilus valymas Ilgalaikis momentinis valiklis Universalus derustuojantis purškiklis automobilio buityje

 0

€9.76

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k16431

ženkleliai:

1. Skubus rūdžių pašalinimas: Naudodami šį purškiklį galite atsikratyti rūdžių per kelias sekundes, be jokio šepečio ar trinties. Tai taupo jūsų laiką ir energiją bei palengvina valymo užduotis.

2. Skverbimasis giliai į įtrūkimus: naudodami rūdžių valiklio purškiklį, nerūdijančio plieno indus galite atnaujinti per kelias minutes. Purškiklis gali prasiskverbti giliai į įtrūkimus ir efektyviai pašalinti rūdis bei nešvarumus.

3. Vėl apsaugo nuo rūdžių: Šis metalo rūdžių valiklis gali efektyviai pašalinti rūdis ir atkurti pradinį nerūdijančio plieno blizgesį nepažeisdamas jo paviršiaus. Jis taip pat vėl apsaugo nuo rūdijimo ir turi ilgalaikį patvarumą.

4. Saugi ir nekenksminga formulė: be kenksmingų ingredientų, šis rūdžių valiklis yra bekvapis ir nekenksmingas žmogaus organizmui ir aplinkai, todėl galite jį naudoti užtikrintai.

5. Lengva pritaikyti: Rūdžių valiklis Spray for Metal tirpdo rūdis ir atkuria metalinių paviršių blizgesį. Tiesiog purškite ir nuvalykite, kad lengvai pašalintumėte nerūdijančio plieno dėmes, nereikia plauti ar džiovinti vandeniu.

Aprašymas:

Rūdžių šalinimo purškiklis yra puikus sprendimas norint atnaujinti nerūdijančio plieno indus ir atkurti jų blizgesį. Jame nėra kenksmingų ingredientų ir jį lengva naudoti. Tiesiog purškite ir nuvalykite rūdis per kelias minutes.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Rūdžių šalinimo purškiklis

2. Specifikacija: 30ml rinkinys / 100ml rinkinys

Pakuočių sąrašas:

Rūdžių šalinimo purškiklis x1

Nata:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas > skystis
  • prekės svoris > 150g
  • Prekės tūris > 30ml rinkinys + 100ml rinkinys
  • Specialios funkcijos > Derusting purškiamas valiklis
  • elemento tipas > Rūdžių keitiklis, Rūdžių valiklis ir rūdžių prevencija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros