Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Car Anti Fog Spray For Glasses 100ML Super Hydrophobic Glass Cleaner Priekinio stiklo valymo priemonė automobilių stiklo objektyvams

 0

€3.58 €7.16

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k29763

Aprašymas:

"Anti Fog Cleaner Spray" sukurs itin hidrofobinę dangą ir pagerins matomumą naktį ir drėgnu oru, todėl vairuotojai galės vairuoti saugiai.

Kaip naudoti:

1. Tolygiai purškite "Anti-fog" agentą ant stiklo.

2. Palaukite 30 sekundžių ir nusausinkite sausu rankšluosčiu.

Specifikacijos:

Talpa: 100ml

Funkcijos: Priima naujos kartos disperguotą anti-lašelinę medžiagą ir nanoorganinę veikliąją medžiagą. Juo apdoroto stiklo paviršiai turi super-hidrofilinį nanofilmą, dėl kurio rūko garai liečiasi su juo, kad susidarytų žemos užšalimo temperatūros mišinys, taip užkertant kelią rasojimui.

Paskirtis: Automobilių stiklas, vonios stiklas ir kt.

Pakuočių sąrašas:

1* Automobilio stiklo defoggeris

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Efektyvus ir praktiškas】: "Anti Fog for Car" priekinis stiklas sukurs super hidrofobinę dangą, kad sumažintų nuotekų / rūgštaus lietaus / paukščių išmatų žalą automobilio stiklui.

2.【Patogu naudoti】: Lengva purkšti ir nuvalyti be profesionalių įrankių, automobilio priekinio stiklo purškiklis nuo rūko yra sukurtas su stipriu antgaliu ir patogiu greitu jungikliu.

3.【Saugus vairavimui】: Automatiškai suformuoja vandeniui atsparią plėvelę ant stiklo paviršių, automobilio stiklo vandeniui atspari dengimo medžiaga suteikia vairuotojams saugų vairavimą, pagerindama matomumą naktį ir esant drėgnam orui.

4.【Kelių progų taikoma】: Plačiai naudojami automobilių langai, makiažo veidrodžiai, vonios kambario stiklas, stiklinės durys ir pan., Stiklo apsaugos nuo rūko lietaus priemonė tinka naudoti transporto priemonėse ir namuose.

5.【Bekvapis ir saugus】: Stiklo valiklio purškiklis neturi ypatingo kvapo ir yra ilgalaikis, nematomas, draugiškas odai ir nekenksmingas naudoti, lengvai tepamas be poliravimo.


Specifikacija

  • Prekės tūris > 100ml
  • prekės svoris > 130g
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Specialios funkcijos > Hidrofobinis

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros