Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

rašiklio laikiklis, maži metaliniai kibirai su rankena apvalus pieštukų laikiklis vaikams, klasė, amatai ir vakarėlių favoritai lengva naudoti

 0

€6.27 €8.59

Pens, Pencils & Writing Supplies

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k8420

[MATMENYS IR MEDŽIAGA] 4.5inch (Top Dia) x 3.5inch (Bottom Dia) x 4.3inch (Aukštis). Šie maži metaliniai kibirai pasižymi geru atsparumu, ilgaamžiškumu ir atsparumu rūdims.

[DAUGIAFUNKCIS] Šie spalvingi mini kibirai puikiai tinka Helovino triukui ar skanėstui, kūdikių dušui, kalėdinėms gėrybėms, vakarėlių favoritams, Velykų dovanoms, sodo sukulentams, gėlių vazonams, metaliniam pieštukų laikikliui ar paplūdimio žaislams. Jis taip pat naudojamas kaip daugiafunkcis laikiklis, pvz., stalviršio laikymo statinės, rašiklio laikiklis, makiažo šepetėlio laikiklis. Jis tvarko visus bitus ir gabalus aplink jūsų namus.

Paprasta ir klasikinė išvaizda: Jis tinka daugeliui progų, įskaitant, bet neapsiribojant, biurą, klasę, namus. Šis klasikinis, elegantiškas.

Pagrindinė funkcija: labai tinka pieštukams, žirklėms, liniuotėms ir kitiems biuro reikmenims laikyti, taip pat gali būti naudojama makiažo šepetėliams, antakių pieštukams, tušui ir kitoms ilgoms juostoms tvarkyti, kad jūsų darbalaukis būtų švarus ir tvarkingas , jūs tikrai įsimylėsite šį rašiklio puodelį.

Spalva: Rožinė/Balta/Mėlyna/Žalia

Medžiaga: metalas

Dydis: apie 11.5x11cm

Pakuote sudaro:

1 x Rašiklio laikiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros