Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Išmetimo katalizinių keitiklių rinkinys tinka 2005–2018 m. "Nissan Frontier" 2005–2012 m. "Pathfinder"

 0

€189.75 €237.20

Engines & Engine Parts

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k77864

Specifikacijos

Išorinio apvalkalo nerūdijantis plienas: Didelio našumo nerūdijančio plieno išorinio apvalkalo konstrukcijos savybės, užtikrinančios maksimalų patvarumą, atsparumą korozijai ir atsparumą vandeniui. Gerai prižiūrėkite savo automobilį kiekviename komponente.

Stiprus valymas atitinka OBD III. : Toks galingas katalizinis konverteris kenksmingas dujas, tokias kaip CO, HC, NOx, paverčia nekenksmingesnėmis dujomis, tokiomis kaip CO2, H2O, N2. Prisidėdami prie išmetamųjų dujų valymo, atitinka OBD III skyriaus reikalavimus.

Didelis išmetamųjų dujų srautas : Srauto greitis yra užtikrintas, nes mūsų tiesioginio pritaikymo didelio srauto katalizinis konverteris sukurtas taip, kad atitiktų OEM kokybės ir našumo standartus. Jis išlaiko gerus rezultatus darbo metu ir be aukų srauto.

Specialus flanšų dizainas : Flanšai, kurie taip pat atitinka standartinę OEM specifikaciją, yra skirti daugiausia lengvam montavimui. Nukreipkite varžtus į esamą išmetimo sistemą neatlikdami papildomų pakeitimų.

Vidinė korio struktūra : Vidiniai pagrindai ir tauriųjų metalų apkrova buvo kruopščiai suprojektuoti. Siekiant maksimalaus efektyvumo ir siekiant išvengti MIL (gedimo indikatoriaus lempos) kodo problemų, kurios būdingos žemesnės kokybės keitikliams, pridedama vidinė korio konstrukcija.

Platus pritaikymas : Šis didelio srauto katalizinis konverteris puikiai tinka 05-18 Nissan Frontier 05-12 Pathfinder 4.0L.

Tinkamumas

katalizinis konverteris, skirtas 05-18 Nissan Frontier 05-12 Pathfinder 4.0L

Mūsų tiesioginio pritaikymo didelio srauto katalizinio konverterio išorinio apvalkalo konstrukcija pagaminta iš didelio našumo nerūdijančio plieno, galinčio atlaikyti koroziją ir vandenį. Siekiant maksimalaus efektyvumo, pridedama vidinė korio struktūra. Kiekvienas komponentas yra gerai suprojektuotas, užtikrinant, kad būtų išvengta MIL (gedimo indikatoriaus lempos) kodo problemų, būdingų žemesnės kokybės keitikliams.

48 būsenos OBDII aprėptis. (Neparduodama ir nenaudojama Niujorke / Kalifornijoje)

Pakuotė, įskaitant

2 poros x kataliziniai konverteriai (priekiniai ir galiniai)

(susiję priedai, esantys pakuotėje)

Nata:

tiesioginio pritaikymo keitiklis; Federalinės ir Kalifornijos emisijos transporto priemonės.Nėra teisėta parduoti Kalifornijoje licencijuotoms transporto priemonėms.

Keitikliams, kurie yra mėlyni nuo perkaitimo, garantija netaikoma.

Šio keitiklio negalima parduoti ar išsiųsti į Kalifornijos valstiją.


Specifikacija

  • 1 tinkamumas > 05-18 Nissan Frontier
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • 2 tinkamumas > 05-12 Pathfinder 4.0L

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros