Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

JAMES TART 165 akiniai nuo saulės vyrams Moterys Vasaros stiliaus anti-ultravioletinė retro plokštelė viso kadro atsitiktinė dėžutė

 0

€64.63 €95.05

Apparel Accessories

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k69105

Akinių

nuo saulės charakteristikos 1.Akiniai nuo saulės yra tam tikri akiniai, kuriuos galima naudoti ne tik norint žaisti vėsiai, bet ir panaudoti savo šešėliavimo savybes, kad galėtumėte pažvelgti į viską, kas yra paviršiuje. Tuo pačiu metu tai taip pat yra tam tikri akiniai, kurie gali blokuoti saulės spindulius. Akiniai nuo saulės taip pat vadinami akiniais nuo saulės, kurie yra "darbo draudimo" produktai, apsaugantys akis stiprioje šviesoje. Tokio tipo lęšių nešiojimas gali blokuoti ultravioletinius ir infraraudonuosius spindulius. Tuo pačiu metu išorinės aplinkos spalva nesikeičia, keičiasi tik šviesos intensyvumas, tarsi jis būtų drumstas, ir jaučiasi kietas ir patogus.

2.Stiprioje saulės šviesoje yra daug ultravioletinių ir infraraudonųjų spindulių, kurie gali pažeisti rageną, lęšį ir net akių pagrindą. Akinių nuo saulės nešiojimas gali užblokuoti arba sugerti dalį šviesos ir sumažinti akių dirginimą.Pastaraisiais metais dėl sveikatos svarbos daugelis žmonių mėgsta nešioti akinius nuo saulės, kai išeina karštą vasarą, kad sumažintų saulės stimuliaciją. Kai kurie žmonės taip pat mėgsta juos naudoti kaip dekoracijas.

Kokybė

NYLON objektyvų lęšiai turi 5 kartus didesnį atsparumą įtempiams, įtrūkimus ir atsparumą smūgiams nei įprasti kompiuterio objektyvai. Jie turi itin tvirtumo, atsparumo dilimui ir atsparumo korozijai privalumus. Apsaugos lygis pagerinamas visomis kryptimis.

Apsauga

Mažiausiai 8 REVO dangos sluoksniai gali efektyviai izoliuoti ultravioletinius spindulius ir efektyviai izoliuoti radiacijos žalą; pašalinkite akinimą, atkurkite tikrąsias spalvas ir suteikite didelės raiškos vaizdinę patirtį; minkštos silikoninės nosies pagalvėlės už metalinio nosies tiltelio, draugiškos odai ir patogios, nebijant įspaudų.

Išskirtinį

Lazerinis meistriškumas sukuria išskirtines detales, aukštas detales ir kokybės užtikrinimą; Smulkiai poliruotas rėmas ir rafinuotas metalas susilieja, kad sukurtų naują mąstymo stilių.

Aukšto slėgio gamybos metalinės dalys, tikslios lazerinio suvirinimo dalys, aiškus ir tikslus, tobulas ryšys kiekvienoje vietoje, tinka žmogaus kūnui, sukuria patogią patirtį, kiekviena detalė rodo galutinį kokybės siekį, tik skirtingoms žmonių grupėms gali turėti porą Skirtingi akiniai nuo saulės.

Kaip prižiūrėti akinius nuo saulės:

1. Jei lęšis turi dėmių, riebalų ar pirštų atspaudų, naudokite minkštą medvilninę šluostę, esančią specialiuose akinių nuo saulės prieduose, kad nuvalytumėte dulkes ar nešvarumus ant lęšio. Niekada nenaudokite nagų ar produktų su cheminiais ingredientais, kad pašalintumėte dėmes ant objektyvo.

2. Draudžiama ilgą laiką laikyti vandenyje arba mirkyti vandenyje ir įdėti jį į fiksuotą vietą, kad jis būtų veikiamas saulės; ilgą laiką draudžiama jį pastatyti šalia elektros ar metalo.

3. Taip pat lengva deformuoti rėmą, kai akiniai paimami viena ranka.

Logistikos įvadas:

1. Ekonomiškas pristatymas: Užsakymui pristatyti paprastai naudojame "China Post" registruotą oro paštą, atvykimas trunka apie 2–6 savaites.

2. "Express": greitas pristatymas, pvz., DHL, "Fedex", UPS, TNT, trunka 3–8 dienas.

3. Muito mokestis: Paprastai mūsų produktai yra lengvi ir mažos pakuotės, tačiau tuo atveju, jei yra koks nors importo mokestis

Pagal savo šalies papročius, jūs esate atsakingi už mokesčių mokėjimą, ačiū už supratimą.

Informacija apie

pakuotę


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Akinių tipas > Akiniai nuo saulės
  • Prekės ženklas > DITA&CZ
  • skyriaus pavadinimas > Suaugęs
  • Stilius > Ovalas
  • elemento tipas > Akiniai
  • Rėmo medžiaga > acetatas
  • objektyvų optinis atributas > UV400
  • Lytis > MOTERYS
  • modelio numeris > 165
  • objektyvų medžiaga > CR-39

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros