Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

automobilių alyvos išleidimo keptuvės alyvos keitimas Anti Splash variklio alyvos konteineris Didelės talpos keptuvės transporto priemonių motociklams apsaugo nuo išsiliejimo

 0

€13.31 €26.62

Engines & Engine Parts

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k66660

ženkleliai:

1. Išsiliejimo prevencijos sistema: Mūsų alyvos išleidimo keptuvė gali pasigirti unikaliu dizainu, kuris sumažina išsiliejimo ir purslų riziką keičiant alyvą, užtikrinant saugesnę darbo aplinką. Tai taip pat leidžia lengvai regeneruoti alyvą ir antifrizą, užkirsti kelią užteršimui ir sumažinti atliekų kiekį.

2. Patikimas patvarumas: Pagaminta iš puikių PE medžiagų, ši alyvos išleidimo indas yra tvirtas ir atsparus dilimui. Jis sukurtas taip, kad atlaikytų aukštą slėgį ir temperatūrą, nedeformuodamas ir nepažeisdamas. Būkite tikri dėl jo patvarumo ir ilgaamžiškumo.

3. Maksimaliai padidinkite savo techninę priežiūrą: Laikykite savo garažo grindis švarias naudodami mūsų alyvos išleidimo keptuvę.Jo apsaugos nuo purslų dizainas ir lygus snapelis leidžia lengvai pilti visus skysčius, pagerinant skysčio liejimo efektyvumą. Turėdamas 8L arba 15L talpos, jis maksimaliai padidina jūsų priežiūros pastangas ir apsaugo nuo netvarkingo valymo.

4.Plačiai paplitęs naudojimas: Sukurta tiksliai ir be įtrūkimų, ši alyvos išleidimo keptuvė gali pasigirti tvirta konstrukcija, užtikrinančia ilgaamžiškumą ir ilgaamžiškumą. Ši universali keptuvė puikiai tinka įvairiems automobilių remonto darbams – nuo lengvųjų automobilių ir sunkvežimių iki motociklų, bet patenkins visus jūsų poreikius.

5. Nešiojimo patogumas: naudodami šią alyvos išleidimo indą lengvai išmeskite aliejų. Dėl kompaktiško dydžio jį lengva laikyti ir nešiotis, o jį galite naudoti bet kada ir bet kur. Dėl nešiojamo dizaino, kuris yra lengvas, valyti ir prižiūrėti keptuvę yra lengva.

Aprašymas:

Ši automobilio alyvos išleidimo keptuvė apsaugo parduotuvių grindis nuo riebių žymių dėl aukštos kokybės PE medžiagos ir be įbrėžimų. Jis taip pat pagerina skysčio liejimo efektyvumą ir yra lengvai nešiojamas ir laikomas.

Specifikacijos:

Produkto tipas: Alyvos keitimo išleidimo indas

Produkto dydis:

8 litrai: (apytiksliai)50 * 40 * 13cm / 19.69 * 15.75 * 5.12 colių

15 litrų:(apytiksliai)58*45*16cm/22.83*17.72*6.3 colių

Produkto spalva: juoda

Pakuočių sąrašas:

1* Automobilio alyvos išleidimo indas

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.


Specifikacija

  • prekės svoris > 830g + 770g
  • Specialios funkcijos > Patvarus
  • pagaminimo šalis / regionas > Kinija
  • medžiagos tipas > Kita
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros