Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Terminalo pašalinimo įrankių rinkinys 18PC kaiščių ištraukimo įrankių rinkinys Nusidėvėjimo įrankis, automatinis elektros laidų jungties kaiščio atleidimo įrankis

 0

€5.39 €11.47

Engines & Engine Parts

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k60002

Terminalo pašalinimo įrankių rinkinys 18PC kaiščių ištraukimo įrankių rinkinys Nusidėvėjimo įrankis, automatinis elektros laido jungties kaiščio atleidimo įrankis ATNAUJINIMO NULEIDIMO ĮRANKIS: Skirtingai nuo įprastų gnybtų ištraukimo įrankių yra tik 0.6 mm storio, mūsų patobulintas storis siekia 0.8 mm, storesnis ir kietesnis, mažiau linkęs sulenkti ar sulūžti ir patvaresnis. Be to, kad jūsų priežiūros darbai būtų patogesni ir lengvesni, mes patobulinome tradicinę O formos žiedo rankeną iki ilgos rankenos, kuri yra ergonomiškesnė.

18 VNT 1: Iš viso 18 vnt., Skirtingų dydžių, kad tilptų dauguma terminalų ir atitiktų jūsų poreikius skirtingais scenarijais.kiekvienas iš jų yra unikalus!

LENGVA NAUDOTI: Nereikia smalsiai atidaryti gnybtų, vielos gnybtų atleidimo įrankis leidžia gnybtus lengvai išimti iš diržų jungties, nepažeidžiant linijos, išlaikant gamyklinius diržus. Neabejotinas privalumas, kad būtų galima perdažyti automobilių laidus!

SAUGOS APSAUGINIS DĖKLAS: Gnybtų išstūmimo rinkinys yra aštrus, todėl pateikiame jums apsauginį dėklą, kad vaikai negalėtų su juo žaisti ir kad jūs bei jūsų šeima būtumėte saugūs. Visi kaiščių pašalinimo įrankiai dedami į apsauginį dėklą, mažą ir lengvą, lengvai nešiojamą.

PLATUS PRITAIKYMAS: Mūsų elektros laidų jungčių traukiklio taisymo įrankiai gali būti plačiai naudojami daugumai jungčių gnybtų pašalinimui, rinktuvų diržų gnybtams ir jungčių gofravimo kaiščių pašalinimui, pavyzdžiui, automobiliams, laidynams, buitiniams prietaisams, automobilio garso remonto navigacijos uodegos diržams ir kt. Pastaba: Šio gaminio medžiaga yra pagaminta iš metalo, o kai kurie gaminiai turi aštrius kampus, todėl klientų prašoma atkreipti dėmesį į saugumą, kai naudojate šį gaminį po jo įsigijimo;

Pastaba:Neleiskite vaikams ar žmonėms, kurie nesupranta šio gaminio funkcijų, jį naudoti, kad išvengtumėte atsitiktinių sužalojimų.

Medžiaga: plastikas+metalas

Spalva: Juoda

Pakuote sudaro:

18 x Laidų pynės gnybtų pašalinimo įrankis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros