Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

7vnt "Kawaii" adatos žymeklio adatos mechaninis spalvos žymeklis biuro mokyklos žymėjimo rašymo įrankiams

 0

€10.71 €20.60

Pens, Pencils & Writing Supplies

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k5733

specialus priminimas.

SAUGU IR PAPRASTA NAUDOTI: Super žymekliai yra visiškai saugūs, nes jie yra netoksiški, vandens pagrindu ir be rūgščių. Vaikams, suaugusiems, dailės studentams ir mokytojams patinka mūsų žymekliai, nes jie yra įdomūs, lengvai naudojami ir vizualiai patrauklūs.

VIENAS PATARIMAS: Platus antgalis, skirtas tiksliai paryškinti ir pabraukti.16 mm šepetys leidžia rašyti smulkias ir storas linijas su puikiu universalumu ir lankstumu, kad galėtumėte lengvai sukurti įvairius stilius, eskizus ir raštus.

NERIBOTAS NAUDOJIMAS: Jūsų vaizduotė sprogs naudojant šiuos dvigubus antgalius super žymeklius, nes jie puikiai tinka piešti, rašyti, eskizuoti, tapyti, piešti, užpildyti suaugusiųjų spalvinimo knygas ar bet kokiu kitu naudojimu, leidžiančiu išreikšti savo kūrybiškumą.

VISA SPALVŲ SPECIFIKACIJA: Šie rašikliai apima platų spalvų spektrą ir gali būti maišomi kartu, kad sukurtumėte savo unikalias spalvas, universalumą ir skirtingas etiketes, kad galėtumėte saugoti, tvarkyti, sekti ir dalytis dovanomis ar kasdieniais daiktais.

Produkto pavadinimas: Meno žymekliai

Savybės: Vienas patarimas / Alkoholis / Komiksų eskizų žymekliai

Ilgis: 6 coliai / 14 cm


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Tipas > Meno žymeklis

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros