Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

2PCS/Set Candy Color Simple And Irregular Acrylic Wave Barrettes Girls Bangs Side Clip Duckbill Clip Retro Temperament Headwear

 0

€0.30 €0.45

Apparel Accessories

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k57317

funkcija

100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Medžiaga: akrilas

Dydis: ilgis 6cm / 2.36 colio

Spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė įskaičiuota:2 vnt plaukų segtukai

1. Puiki dekoracija: Šis banguotas plaukų segtukas yra elegantiškiausias ir madingiausias paprasto dizaino plaukų aksesuaras, kuris gali derėti prie įvairių drabužių ir suteikti daugiau žavesio.

2. Aukštos kokybės medžiagos: Šie plaukų segtukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kad užtikrintų ilgaamžiškumą ir nėra lengvai pažeidžiami ar prarasti blizgesį. Jie visada priverčia jūsų šukuoseną atrodyti subtilesnę.

3. Įvairūs stiliai: skirtingų spalvų ir stilių kostiumų segtukai suteikia neribotas galimybes jūsų kasdieniam dėvėjimui. Galite rinktis skirtingus plaukų aksesuarus pagal savo nuotaiką ar dienos aprangos stilių.

4. Lengvas ir nešiojamas: Šis mažas plaukų segtukas sukurtas taip, kad būtų lengvas ir lengvai nešiojamas, ir jūs galite jį patogiai pasiimti su savimi, nesvarbu, ar esate namuose, mokykloje, biure ar sporto salėje, tuo pačiu metu galite surengti vakarėlį ar keliauti.

5. IDEALI DOVANA: Dėl savo išskirtinio dizaino ir praktiškumo šis banguotas plaukų segtukas tapo idealia dovana moterims draugėms, motinoms, žmonoms, draugėms, dukroms ir kitiems ypatingiems žmonėms, nesvarbu, ar tai gimtadienis, Valentino diena ar bet kuri kita ypatinga diena.

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.


Specifikacija

  • Prekės ženklas > Shmacax
  • Lytis > Merginos
  • Medžiaga > Akrilas
  • skyriaus pavadinimas > Suaugęs
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros