Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Rūdžių keitiklis Dažai Metalo ėsdinimas Rūdžių neutralizatorius Ilgalaikis efektyvus Greitai veikiantis Nedegus Profesionalus Antirust

 0

€4.18 €5.98

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k51801

Apsaugokite savo metalinius paviršius nuo rūdžių naudodami mūsų antikorozinius dažus. Plonas sukibimas užtikrina ilgalaikę apsaugą ir suteikia jūsų buitiniams metalams naują išvaizdą. Tiesiog tepkite jį ant švaraus paviršiaus šepetėliu ir mėgaukitės patvariais rezultatais. Idealiai tinka bendram buitiniam naudojimui. Atsisveikinkite su rūdimis ir pasisveikinkite su ilgaamže metaline apsauga.

aprašyti:

Produkto pavadinimas: Universalūs antikoroziniai dažai

Specifikacijos: 100g / 300g / 3.52oz / 10.58oz

Pakuotė:opp

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Sąrašas:

rūdžių konversijos agentas*1 100g/3.52oz

arba

rūdžių konversijos agentas*1 300g/10.58oz

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Kompozicinė plėvelė: Mūsų rūdžių konversijos agentas sudaro ploną, nerūdijančią kompozicinę plėvelę. Vandens pagrindu pagaminta formulė užtikrina saugų ir nedegų naudojimą, užtikrindama apsaugą nuo rūdžių.

2. Kito lygio patvarumas: Užkirskite kelią drėgmės ir deguonies erozijai ir išlaikykite geležies paviršius blizgius ir patvarius naudodami mūsų rūdžių konversijos agentą.gausite idealią rūdžių prevenciją.

3. Paprastas rūdžių pašalinimas: tiesiog tepkite ant švarių paviršių šepetėliu ir liudykite visišką rūdžių pašalinimą. Kietas antikorozinis sluoksnis susidarys akimirksniu be jokių papildomų pastangų.

4. Universalus rūdžių inhibitorius: Lengvai pašalinkite rūdis nuo skirtingų metalinių paviršių, tokių kaip geležis, plienas, varis ir aliuminis. Puikiai tinka pramonės, namų ūkio ir automobilių pramonei.

5.Restore Metal Surfaces: Mūsų rūdžių konversijos priemonė daro stebuklus, atgaivindama jūsų metalinę įrangą pašalindama rūdis ir grąžindama pradinį blizgesį bei naują išvaizdą.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas > rūdžių valiklis
  • prekės svoris > 100g/300g
  • Prekės tūris > 100g
  • Specialios funkcijos > rūdžių konversijos agentas
  • elemento tipas > Rūdžių keitiklis, Rūdžių valiklis ir rūdžių prevencija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros