Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Vyrai Kvadratiniai pirštų derbio batai Vyriška platforma Oksfordai Splitas Odiniai laisvalaikio batai Vyras Bussiness Oficiali suknelė Batai

 0

€42.64 €60.91

Shoes

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k4973

Funkcijos

Spalva: (Kaip parodyta paveikslėlyje)

Nata

1. Prašome leisti 1-2 cm nuokrypius dėl rankinio matavimo. Ačiū už supratingumą.

2. Elemento spalva gali šiek tiek skirtis, nes skirtingų tipų kompiuterių monitorių spalva gali šiek tiek skirtis.

3. Dauguma modelio nuotraukų yra skirtos tik reklamai. Tikrosios nuotraukos yra batai be modelių, tiesiog pakabinti pakaboje, ir tai yra daiktas, kurį gausite.

Kaip išmatuoti pėdos ilgį :

Rugsėjo 1 d.: paruoškite tuščią popierių Rugsėjis

Rugsėjo 2 d.: Padėkite koją ant tuščio popieriaus Rugsėjo

mėn Rugsėjo 3 d.: Pažymėkite kulno galą ir ilgiausio piršto galiuką Rugsėjo mėn

Rugsėjo 4 d.: Išmatuokite ilgį liniuote ir sužinokite dydį žemiau esančioje diagramoje

1. Pasiruošimo laikas: mums reikia 3-7 darbo dienų, kad paruoštume jūsų užsakymą, nes kiekvieną dieną turime daugybę užsakymų.

2. Daugumai prekių siūlome nemokamą pristatymą (Kinijos paštas, oro paštas arba ePack) Visame pasaulyje.Pastaba: Jei jūsų užsakymo svoris viršija 2 KG, mes išsiųsime jūsų užsakymą atskirais siuntiniais.

3. Jei norite greitesnio pristatymo būdo, galimas greitasis pristatymas, pvz., DHL ir EMS, tačiau jis nėra nemokamas. (Jei pateikiate didelį užsakymą, galite mėgautis nemokamu pristatymu per greitąjį.)

Nata:

Jei pasirinksite nemokamo pristatymo parinktį, jūsų siuntinys bus tiesiogiai pristatytas į namus tik vieną kartą arba jis bus išsiųstas į jūsų vietinį paštą, tada turėsite pasiimti savo stebėjimo numerį ir asmeninį ID, kad galėtumėte atsiimti daiktus. Mes nedelsdami jus informuosime, kai tik jūsų siuntinys bus išsiųstas. Jei pasirinksite greitąjį pristatymą, nepamirškite palikti savo kontaktinio numerio, kuris reikalingas greitajam pristatymui.

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždutėmis ir pasakykite mums apie tai, galiausiai galėsite mėgautis 1 USD nuolaida kitam užsakymui.

2. Jei nesate patenkinti mūsų porduktais, susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes garantuojame, kad mes 100% sumažinsime bet kokią problemą už jus.

Jei nesate 100% patenkinti pirkimo iš "Tidesource" kokybe, galite grąžinti arba pakeisti savo prekes per 30 dienų nuo pristatymo datos.

Prašymą:

1. Prekės gautos per 30 dienų nuo pristatymo datos.

2. Gautos prekės nenaudotos, nepažeistos ir originalioje pakuotėje.

3. Grąžinimo siuntimo mokestį moka pirkėjas

Esame jauna ir energinga įmonių grupė. Dauguma mūsų darbuotojų yra jauni žmonės, todėl visada būsime kupini energijos darbui.Kadangi esame jauni, todėl labiau linkę atidžiai sekti mados tendencijas pasaulyje, o tada klientams pasiūlyti naujausius mados drabužius. "TideSource" turi savo drabužių gamybos gamyklą, todėl gali užtikrinti geresnę kokybę ir santykinai mažą kainą. Be to, "TideSource" priklauso kai kurie fiksuoti tiekėjai, kad įsitikintų drabužių tipų įvairove.

Žinome, kad svarbiausia mūsų sėkmės dalis yra mūsų klientai, todėl visada stengiamės suteikti įdomią apsipirkimo patirtį ir užtikrinti, kad visada būtų laikomasi aukštų kokybės, kainos ir kokybės santykio bei paslaugų standartų.

Drop pristatymas, didmeninė prekyba ir individualizavimas yra priimtini, nedvejodami susisiekite su mumis ir pasikalbėkite apie bendradarbiavimo detales!


Specifikacija

  • pado medžiaga > guma
  • Proga > kasdien
  • pamušalo medžiaga > PU
  • Batų tipas > Derbio batai
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Viršutinė medžiaga > Suskilusi oda
  • Sezonas > Pavasaris/Ruduo
  • Tinka > atitinka dydį, paimkite įprastą dydį
  • Rašto tipas > Kietas
  • modelio numeris > 6640
  • piršto forma > Kvadratinis pirštas
  • Uždarymo tipas > Nėriniai
  • Prekės ženklas > HAN WILD
  • vidpadžio medžiaga > PU
  • skyriaus pavadinimas > Suaugęs

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros