Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Nešiojamas maišytuvas, asmeninio dydžio maišytuvas kokteiliams ir kokteiliams su 6 ašmenų mini maišytuvu 20Oz namams, kelionėms

 0

€33.93 €55.62

Home Appliances

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k4687

[Atnaujintas unikalus 6 ašmenų dizainas] Mūsų maišytuve yra 6 aštrūs 304 nerūdijančio plieno peiliai, kurie gali lengvai sutraiškyti ledą, užšaldyti vaisius ir nelengva įstrigti nei kiti maišytuvai, 20 000 aps / min leidžia ašmenims greitai suktis, kad būtų subtilesni kokteiliai ir kokteiliai.

[Maišymo režimas & impulsinis režimas] Vienu paspaudimu naudojant šį kelioninio dydžio kokteilių maišytuvą galima greitai ir lengvai naudoti, tiesiog spustelėkite maitinimo mygtuką, kad paleistumėte, ir dukart spustelėkite, kad perjungtumėte impulsinius režimus. Galima įsigyti pieno kokteilių, kokteilių, tyrės, aromatizuotų padažų ar kūdikių maisto.

[Nešiojamas ir puikios talpos] Šis sulčių maišytuvas, turintis didelę 20 uncijų (600 ml) talpą, turi pakankamai vietos vaisiams, daržovėms ir ledui "Square". Prisukite papildomą puodelio dangtį, Puikus asmeninio dydžio maišytuvas, kurį galėsite pasiimti su savimi į keliones, sportą ir kepsnines.

[C tipas ir paruoštas naudoti] Sulčiaspaudė turi įmontuotą 2 * 2000mah 7.4V bateriją, kuri turi geresnį diapazoną nei įprastos nešiojamos sulčiaspaudės. C tipo įkrovimo prievadas, kurį bet kuriuo metu galima įkrauti per nešiojamąjį kompiuterį, stalinį kompiuterį, maitinimo bloką arba automobilio įkrovimo prievadą. Tinka virtuvei, kelionėms, sportui, iškyloms ir kt.

[Sveikatos medžiagos ir saugos apsauga] Integruotas pagrindas, tiksli konstrukcija pasižymi stipresnėmis atsparumo vandeniui savybėmis, nereikia jaudintis dėl trumpojo jungimo, kurį sukelia vandens patekimas. Rankinis maišytuvo puodelio korpusas pagamintas iš maistinės AS medžiagos, aukšta kokybe galima pasitikėti.

Medžiaga: nerūdijantis plienas + AS

spalva: Balta / Juoda

Pakuote sudaro:

1 x Sulčiaspaudės puodelis

1 x USB kabelis

1 x puodelio dangtis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija

  • Prekės ženklas > MARSKE
  • funkcija > Kita
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Talpa (l) > 1L

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros