Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Pakeiskite piniginės maišelį Nešiojamas ir kompaktiškas kortelių laikiklis Dovana draugams Šeimos kaimynai

 0

€3.62 €6.03

Coin Purses & Holders

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k4223

Naujai ponia mini piniginė kortelių krepšys minkštas PU odinės medžiagos kortelių laikiklis verslo kelionėms Biuras lauke Naujai

Aprašymas:

Funkcijos:

Mažas kortelių laikiklis: Šiame moteriškų kortelių laikiklyje yra keli kortelių lizdai, kuriuose galite laikyti savo banko korteles, asmens tapatybės korteles ir kitas korteles. Ir jis yra mažas ir lengvas.

Unikalus dizainas: Unikalus žuvies uodegos dizainas, gražus ir praktiškas. Patvari PU oda, naudojama šiai mini piniginei gaminti, yra minkšta ir ilgaamžė.

Lengva nešiotis: Plona piniginė užima tik nedidelę vietą kišenėje. Puikiai tinka nešiotis rankoje, kišenėje ar krepšyje.

Puiki dovana: Dėl puikaus dizaino ir tinkamo dydžio ši piniginė yra puiki dovana jūsų žmonai, draugei, motinai, dukrai, šeimai, draugams ir kt.

Aptarnavimas po pardavimo: Jei turite kokių nors problemų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums kuo greičiau jas išspręsti.

Specifikacijos:

Medžiaga: PU

Dydis: 11 * 7.5 * 0.5cm

Komplekte yra: 1 * Piniginė

Pastabos:

Atkreipkite dėmesį, kad dėl šviesos ir ekrano poveikio priimtina nedidelė chromatinė aberacija.

Prašome leisti nedidelę matavimo paklaidą dėl rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 * Piniginė

1, apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, Apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas. Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą arba nemokamą greitąjį pristatymą, kuriam atvykti reikia tik 3–8 dienų.Jei norite pristatyti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4,Kaip galiu sekti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5,Ką daryti, kai baigiasi pirkimo apsaugos laikas?: Jei jūsų pirkinio apsaugos laikas baigiasi, susisiekite su mumis ir mes galime padėti jį pratęsti. Taigi jūsų pinigai nepateks į mano sąskaitą.


Specifikacija

  • Pagrindinė medžiaga > PU
  • Medžiagos sudėtis > PU
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros