Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

18-Pin Carbon Fiber Finger Sleeves For PUBG Mobile Games Press Screen Finger Sleeves (16 vnt.)

 0

€1.22 €1.91

Golf Jackets

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k3952

Anglies pluošto 100% aprėptis: Paviršius yra visiškai padengtas anglies pluoštu, o pirštų lovelės visur turi itin didelį jautrumą. Ne tik sumažina trintį ekrane, bet ir gali tiksliai atkurti kiekvieną mikrometrą, kiekvieną paspaudimą, be klaidų slydimo, leidžia jums gauti įspūdingą sklandžią žaidimo patirtį.

Itin plonas ir izoliuojantis "Hand Khan": 0.7 mm itin plonas tipas, anglies pluošto audinio pirštų galiukai yra vėsesni nei kiti guminiai ir medvilniniai pirštų rinkiniai, Šios pirštų rankovės gali izoliuoti rankų prakaitą ir ekrano kontaktą, neslystančios, nenukritusios, atsparios alyvai, apsaugančios nuo pirštų atspaudų, gali pagerinti jūsų žaidimo pojūtį ir išvengti veikimo klaidų.

Kadangi šios mobiliųjų žaidimų valdiklio pirštų rankovės pasižymi dideliu elastingumu, jos gali reguliuoti ir atitikti daugumos žmonių pirštų dydį, yra nešiojamos ir lengvai nešiojamos kišenėje ar krepšyje, galite jas pritaikyti bet kada, kai tik reikia.

Operacinis jautrumas, kuris padės pagerinti žaidimų patirtį. Lengva naudoti. Gaukite įspūdingą ir sklandžią žaidimo patirtį su šiomis pirštų rankovėmis.jo trinties koeficientas yra artimas trinčiai tarp piršto ir ekrano. Ne per slidi kaip tekstilinė piršto rankovė.

Platus suderinamumas:Šie mobiliųjų žaidimų pirštų rankovių rinkiniai palaiko beveik žaidimus "Android" arba "IOS" telefone, taip pat puikiai suderinami su šaudymo žaidimais, įskaitant "PUBG Mobile", "Call of duty Mobile", išgyvenimo taisykles, peilius, "Brawl Stars", "Ingress Prime", "Survivor Royale", "Critical Ops" ir kt.

dydis: apie 5 * 1.5 * 0.1cm

Medžiaga: anglies pluoštas

spalva: juoda

Pakuote sudaro:

16 * žaidimų piršto rankovė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija

  • Prekės ženklas > FGHGF
  • priedų tipas > Pakaitinis apvalkalas
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • suderinamas prekės ženklas / modelis > Microsoft

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros