Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

NAUJAS 30ml automobilio rūdžių valiklis purškiamas metalas chromo dažų valiklis automobilio priežiūra Geležies miltelių valymas Rūdžių valiklis purškiamas skystis

 0

€2.69 €3.96

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k3743

Informacija apie produktą:

1. Efektyvus rūdžių pašalinimas: pašalinkite rūką, oksidaciją ir rūdis nuo metalinių paviršių naudodami mūsų automobilio rūdžių valiklio purškiklį.Gaukite švarią išvaizdą ir akimirksniu pagerinkite savo automobilio išvaizdą.

2. Atgaivinkite blizgesio efektą: Šis purškiklis lengvai ištirpina rūdis, turi poliruotą efektą ir per kelias minutes atkuria jūsų automobilio blizgesį. Šis purškiklis gali leisti automobiliams atrodyti kaip naujiems, ir jūs būsite patenkinti.

3. Patvari apsauga: mūsų automobilio rūdžių valiklio purškiklis ne tik pašalina rūdis, bet ir sukuria apsauginį skydą nuo oksidacijos mėnesiams. Palikta plona vaško plėvelė veikia kaip barjeras, neleidžiantis rūdims pasikartoti, suteikiantis ilgalaikę apsaugą ir ramybę.

4. Ekologiškas ir švelnus: mūsų atnaujintas švelnios formulės automobilių rūdžių valiklis yra švelnus ir saugus aplinkai.Tai užtikrina efektyvų rūdžių pašalinimą ir atkuria jūsų automobilio blizgesį, užtikrindama saugų ir ekologišką naudojimą ant bet kokio metalinio paviršiaus.

5. Plačiai pritaikomas: Idealiai tinka automobilių savininkams, sunkvežimių vairuotojams ir visureigių entuziastams, mūsų rūdžių šalinimo purškiklis efektyviai pašalina rūdis nuo bet kokių į metalą panašių paviršių ir suteikia daug privalumų, įskaitant padangų ratlankių restauravimą ir ilgalaikę prevenciją.

Lengvai atgaivinkite savo transporto priemonės blizgesį naudodami mūsų automobilio rūdžių valiklį. Specialiai sukurtas taip, kad greitai ištirptų rūdžių nuosėdos, jis puikiai tinka visiems sunkvežimiams. Dėl šio rūdžių valiklio automobilis atrodo švarus. Be to, tai ekologiškas sprendimas visoms jūsų rūdžių problemoms spręsti.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Car Rust Remover Spray

Talpa: 30ml

Svoris: 50g

Pakuotės dydis: 3x3x11cm | 1.18x1.18x4.33 colių

Gaminio dydis: 2.8x2.8x10.8cm|1.10x1.10x4.25 colių

Produktų sąrašas:

1 x Automobilio rūdžių šalinimo purškiklis

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas > skystis
  • Specialios funkcijos > Švelnus automobilio geležies valiklis
  • Prekės tūris > 30ml
  • elemento tipas > Rūdžių keitiklis, Rūdžių valiklis ir rūdžių prevencija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros