Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Šluotos ir dulkių dėžės rinkinys Šluotos dulkių dėžės rinkinys Atsistokite šluota ir dulkių dėžė Šluota ir dulkių dėžė namams

 0

€27.93 €49.00

Home Appliances

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k36273

Šluotos ir dulkių dėžės rinkinys Šluotos dulkių dėžės rinkinys Atsistokite šluota ir dulkių dėžė Šluota ir dulkių dėžė namams

[Prailginamas stulpo dizainas] - Prailginamas stulpo dizainas, Žmonės gali pasirinkti tinkamą ilgį pagal savo aukštį, Žmonės gali pasirinkti tinkamą ilgį pagal savo aukštį. O ilga rankena leidžia atsistoti tiesiai, kad būtų patogu sweeping.NO DAUGIAU LENKIMO!

[Heavy duty Broom šeriai] - keturių eilių šerių dizainas, aukštos kokybės šluotos šerių konstrukcija, Tankesnis ir patvaresnis. Ekologiškas pluoštas, pagamintas iš perdirbtų PET butelių.reikalauja sunkiai dirbti, kad apsaugotų aplinką.

[Easy Stand-up Storage] – dėl prisegimo funkcijos šluota ir dulkių dėžė vertikaliai tampa tobula erdve saugesne! Kompaktiška saugykla užtikrina, kad jūsų namai ar darbo vieta būtų švarūs ir tvarkingi. Puikiai tinka kelių paviršių, tinka naudoti patalpose.

[Savaime išsivalantys dulkių dėžės dantys] - įmontuotas grandiklis ir šukos / dantys, kad būtų lengva valyti šluotą į dulkių dėžę, išvalykite naminių gyvūnėlių plaukus ir žmogaus plaukus vienu traukimu ant dantų.Dulkių keptuvės guminė lūpa yra lygi su grindimis, o dantys lengvai išvalo šerius.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 x Šluota

1 x Dulkių dėžė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija

  • Prekės ženklas > Cikuso
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros