Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

langų stiklo įtrūkimų taisymas stiklo įtrūkimų taisymo milteliai priekinio stiklo įrankis automobilio lango stiklo remontas priekinio stiklo remonto rinkinys stiklo užpildas

 0

€6.72 €14.93

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k3444

Mūsų praktiškas automobilio remonto komplektas puikiai tinka fiksuoti dažniausiai pasitaikančius automobilio lango pažeidimus, kuriuos sukelia alyvos dėmės. Tai apima cerio oksido poliravimo miltelius, kad būtų išvengta dėmių ir atkurtas stiklo skaidrumas. Tiesiog užtepkite ir nuvalykite šluoste. Atsisveikinkite su brangiu remontu naudodami šį lengvai naudojamą sprendimą.

Produkto pavadinimas: Stiklo įbrėžimų valymo milteliai

Specifikacijos: 100g + šaukštas

Bendras svoris: 124g

Pakuotės dydis: 4.8 * 5.8 * 10cm

Produkto dydis: Valymo milteliai: 9,7 * 4,5 cm Šaukštas: 8,3 cm

Pakuočių sąrašas:

1* Priekinio stiklo įtrūkimų taisymo rinkinys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Spotless priekinis stiklas: atkurkite priekinio stiklo aiškumą naudodami šį remonto rinkinį, kuris ne tik ištaiso drožles ir įtrūkimus, bet ir užtikrina gilų riebalų šalinimą ir defogavimą. Atsisveikinkite su dėmėmis ir dryžiais ant stiklo ir vairuodami laikykite automobilį be dėmių, efektyviai nuvalydami priekinį stiklą.

2.Efektyvus įbrėžimų taisymas: greitai ir lengvai pašalinkite stiklo įbrėžimus naudodami šį priekinio stiklo įtrūkimų taisymo rinkinį. Jame yra aukštos apdailos cerio oksido poliravimo miltelių, kurie turi greitą poliravimo greitį ir gali efektyviai pašalinti įbrėžimus. Šis produktas yra kompaktiškas ir lengvai naudojamas, todėl idealiai tinka bet kokiems stiklo paviršiams.

3.No Daugiau dėmių: Neleiskite, kad ant automobilio priekinio stiklo ar bet kokių stiklinių paviršių liktų alyvos dėmių, vandens dėmių ar dulkių. Šis priekinio stiklo įtrūkimų taisymo rinkinys turi platų pritaikymą, įskaitant veidrodžius ir ekranus. Švarūs stikliniai paviršiai yra lengvi dėl mūsų kompaktiško dizaino ir beliko formulės.

4. Paprasta naudoti: Pasiekite tobulą priekinį stiklą su šiuo remonto rinkiniu. Pašalinkite šiukšles, nuvalykite audiniu, paskleiskite mišinį ant stiklo ir poliruokite disku. Poliravimo miltelius sumaišykite su šiltu vandeniu, kad remontas būtų vientisas. Mėgaukitės lengvu naudojimu per kelias minutes ir pamatykite patenkinamus efektus.

5.Revoliucinis remontas: Naudodami mūsų priekinio stiklo įtrūkimų taisymo rinkinį, lengvai pašalinkite lengvus įbrėžimus ir padarykite stiklą lygų ir naują. Šis rinkinys taip pat padeda sukurti labai hidrofobišką apdailą, sumažindamas vandens ir purvo kaupimąsi, kad vairavimas būtų saugesnis ir lengvesnis. Būtina turėti bet kuriam transporto priemonės savininkui.

1. Apie grįžtamąjį ryšį:

1.1 Palikite teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

1.2 Grįžtamasis ryšys mums yra labai svarbus, todėl nedelsdami susisiekite su mumis prieš pateikdami neutralų ar neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume bet kokią problemą ir suteiktume geriausią klientų aptarnavimą.

1.3 Neįmanoma to išspręsti, jei mes apie juos nežinome!

2. Kokie galimi mokėjimo būdai?

2.1 Mes priimame "Alipay", "West Union", TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimą VIA ši nuoroda: https://service.Kiskioasarele.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

2.4 Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite iš naujo Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

3. Apie siuntimą:

3.1 PRISTATYMAS VISAME PASAULYJE. (išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO), užsakymai apdoroti laiku po mokėjimo patikrinimo.

3.2 Mes siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

3.3 Rodomi vaizdai nėra tikrasis elementas ir yra tik jūsų nuoroda.

3.4 PASLAUGOS TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

3.5 Jei per šį laikotarpį negavote siuntos, nedelsdami susisiekite su mumis. Mes kuo greičiau susisieksime su laivybos kompanija ir jums atsakysime.

3.6 Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muitą, pirkėjas yra už tai atsakingas. Bet koks dėl to kilęs ginčas yra nepagrįstas.

3.8 Brazilijos ir Pietų Korėjos pirkėjas prašome pateikti CPF arba CNPJ, Kolumbija / Marokas bus apmokestintas 20% / 50% jūsų užsakymo sumos, jums bus geriau gauti užsakymą ASAP.ačiū

4. Grąžinimas ir pinigų grąžinimas:

4.1 Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį po to, kai jį gavote. Jei laikote jį ilgiau nei 7 dienas, jis laikomas panaudotu ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO.


Specifikacija

  • Tipas > Antifrizas
  • koncentruotas > Taip
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros