Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

GR2BF16005AA BBmart auto dalys 1 vnt "Splash Shield" vidinis sparno įdėklas "Taurus"

 0

€79.28

Exterior Parts

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k339201

Prieš pateikdami užsakymą, atidžiai patikrinkite, ar produktas, kurį reikia įsigyti, yra teisingas, Jei nežinote, ar produktas tinka jūsų automobiliui, galite nusiųsti savo automobilio VIN numerį klientų aptarnavimo tarnybai patikrinti.

Jei jums reikalingo produkto nėra ieškoma parduotuvėje, taip pat galite atsiųsti man reikiamą OE numerį arba VIN numerį. Aš išvardinsiu už geriausią kainą.

Kinijos automobilių dalių didmenininkas | Kinijos automobilių dalių platintojas

"BBmart" yra jauna būsima įmonė, turinti puikų tinklą pagrindiniams Kinijos gamintojams, veikiantiems automobilių dalių srityje.

"BBmart" įkūrė "Guangzhou BenBenUnion Supply Chain Management Co., Ltd.", veikianti RHD ir LHD motorinių transporto priemonių atsarginių dalių pramonėje nuo 2005 m.

Mes nuolat ieškome naujovių ir naujovių, susijusių su apsipirkimu internetu, kad suteiktume jums unikalią patirtį apsiperkant pas mus.

Kodėl verta pirkti iš mūsų ?

1. "BBmart" įsteigė pardavimo biurą ir sandėlį Guangdžou, kad galėtų teikti geresnes paslaugas klientams.

2. Mes turime 50,000+ skirtingų dalių Kinijoje. Dalys pristatomos į Guangdžou / Šendženo uostą per 7 dienas nuo užsakymo patvirtinimo. Jums naudinga Kinijos gamyklos tiesioginė kaina ir greito pristatymo paslauga.

3. JOKIO MOQ neprašoma! Nereikia pirkti didelio kiekio vienoje siuntoje.

"BBmart" reiškia aukščiausius standartus konkurencingomis rinkos kainomis.

Šiuo metu ieškome platintojų žodžiu, jei jus domina, pridėkite WhatsApp: +86 134-5047-3308; rašykite mums [email protected]

Sveiki atvykę į "BBmart Auto Parts Direct"!

Išlaikyti savo prabangų automobilį aukščiausios formos neturi būti sunku.Mes siūlome didmenines OEM atsarginių dalių kainas įvairioms Europos automobilių markėms, įskaitant "Ford", "Mercedes", BMW, "Audi", "Porsche", "Land Rover & Jaguar" ir "VW".

Kai pakeisite susidėvėjusias savo prabangios transporto priemonės dalis OEM (originalios įrangos gamintojo) dalimis, pagerinsite našumą ir išlaikysite savo prabangų ir egzotišką modelį, vairuojantį optimaliai daugelį metų ar net dešimtmečius. Naudodami OĮG prekės ženklo dalis, kurios tarnauja ilgiau nei bendrosios ar naudotos dalys, jūs taip pat padedate išlaikyti jų perpardavimo vertę.

Kodėl verta pirkti su "BBmart Auto Parts Direct"?

Jei neturime konkrečios jums reikalingos dalies, greičiausiai turėsime prieigą prie jos.

"BBmart Auto Parts" mes padedame jums lengvai užsisakyti internetu arba susisiekti su mūsų komanda.

Sužinokite, kodėl tūkstančiai klientų pasitikėjo mumis kaip savo automobilių dalių ekspertais.

Mes parduodame kokybę

Visos mūsų dalys yra gamyklinės klasės OEM dalys.Garantuojame, kad gamyklinis tiesioginis sprendimas leis jūsų transporto priemonei važiuoti ilgiau ir geriau nei bet kada anksčiau.

Mes esame dalių ekspertai

Mūsų dalių partneriai yra sertifikuoti automobilių dalių ir aksesuarų ekspertai. Jų žinios kartu su mūsų VIN pritaikymo sistema garantuos, kad gausite reikiamą dalį.

Mes siunčiame greitai

Sandėlyje turime tūkstančius dalių, paruoštų supakuoti į dėžes ir išsiųsti tiesiai prie jūsų durų. Reikia skubėti? Jokių problemų, mūsų dalių ekspertai yra pasirengę įvykdyti jūsų užsakymą.

GARANTIJOS SĄLYGOS

ATSARGINIŲ DALIŲ GARANTIJA

Originalioms "BBmart" motorinių transporto priemonių dalims suteikiama 2 metų neribotos ridos garantija.

Atkreipkite dėmesį į šiuos svarbius teiginius:

Garantija suteikiama TIK originalioms naujoms dalims.

Visos pretenzijos, susijusios su dalių defektais, atskleistais naudojimo metu, gali būti pateiktos garantijos galiojimo metu.Garantinis laikotarpis skaičiuojamas nuo detalės surinkimo dienos.

Garantija negalioja, jei defektai atsirado ne dėl gamintojo pardavėjo kaltės. Pavyzdžiui: dėl netinkamo naudojimo, avarijos, surinkimo nesilaikant gamintojo nustatytų reikalavimų, cheminio poveikio ir kt.

Garantija netaikoma dalims, pakeistoms atliekant periodinę transporto priemonės techninę priežiūrą, pvz., filtrams ir uždegimo žvakėms, išskyrus tuos atvejus, kai defektas aptinkamas prieš keičiant dalis atliekant kitą periodinės techninės priežiūros paslaugą ir jei defektas atsirado dėl gamintojo kaltės.

Toliau išvardytos dalys laikomos susidėvinčiomis dalimis, todėl joms suteikiama ribota garantija:

Transporto priemonės stabdžių diskai (bus atliekamas storio matavimas, kad būtų išvengta diskų susidėvėjimo) - vibracija iki 30 000 km, triukšmas iki 20 000 km, bet ne ilgiau kaip 2 metai;

Motociklų stabdžių diskai (bus atliekamas storio matavimas, kad būtų išvengta diskų susidėvėjimo) - vibracija iki 4 000 km, triukšmas iki 4 000 km, bet ne ilgiau kaip 1 metai;

Valytuvai (priekinis stiklas, galinis langas ir priekiniai žibintai) - iki 3 mėnesių/ 5 000 km, atsižvelgiant į tai, kas įvyks anksčiau


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • elemento tipas > Purvasaugiai
  • OEM NE. > GR2BF16005AA

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros