Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

su garsu Smuiko raktų pakabukas Kūrybinis plastikinis LED šviesos gitaros raktų laikiklis Smuiko raktų pakabukas vaikams Dovanos

 0

€1.49 €2.33

Automobiles & Motorcycles

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k310666

Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Tipas: smuiko raktų pakabukas

Medžiaga: plastikas

Spalva:Kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: 78.03 * 34.62 * 15.54mm ĮDOMUS DIZAINAS: Nusiųskite savo draugui užuojautą dėl mažiausio pasaulyje smuiko, grodami liūdną dainą. Mažiausia pasaulyje gitara, ji yra ne tik raktų pakabukas, bet ir gali groti muziką, o apačioje yra LED lemputė, patogi naudoti tamsoje.

GERIAUSIA DOVANA: Smagi naujovės dovanos idėja draugams ir šeimos nariams. Parodykite savo draugams, kaip jums jie rūpi, ir jis tinka ne tik kabinti ant raktų pakabukų, bet ir gali būti pakabintas ant kuprinių, pasiuntinių krepšių, papuošalų dėžučių ir kt.

KONKRETUS NAUDOJIMAS: Tvirtai paspauskite ir laikykite smuiko gale esantį mygtuką, kad paleistumėte liūdną dainą, ji pasikartos, jei bus laikoma. Muzika sustos, jei mygtukas bus atleistas.Būtinai paspauskite stipriau, nei tikitės, kad įjungtumėte mygtuką, kitaip garsas gali skambėti per anksti.

PASTABA: Būtinai švelniai patraukite akumuliatoriaus skirtuką, kartais akumuliatorius gali atsilaisvinti traukiant skirtuką, todėl garsas neveikia, pabandykite iš naujo įdėti skirtuką ir kelis kartus išimti, kad jį nustatytumėte iš naujo. Jei vis tiek turite garso kokybės problemų, pabandykite lengvai bakstelėti smuiką ant stalo, viduje esančios baterijos gali būti laisvos.

Komplekte yra:

1Vnt smuiko raktų pakabukas

Nata:

1. Pagal rankinį matavimą yra 2-3% skirtumas. Prieš pirkdami prekę, atidžiai patikrinkite dydį.

2. Atminkite, kad nedidelis spalvų skirtumas turėtų būti priimtinas dėl šviesos ir ekrano.


Specifikacija

  • funkcija2 > Smuiko raktų pakabukas
  • Medžiaga > Plastmasiniai
  • funkcija1 > LED lemputė
  • Dydis > 78.03*34.62*15.54mm
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • funkcija3 > Gitaros raktų laikiklis

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros