Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Mini Triušio zuikio figūrėlės Miniatiūrinės figūrėlės Zuikiai Švyti tamsoje Automobilio salono dekoracijos "Pasidaryk pats" triušių amatų ornamentas

 0

€2.19 €4.39

Automobiles & Motorcycles

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k308348

Aprašymas:

"Mini Rabbit Bunny Figurine" yra pagamintas iš aukštos kokybės dervos, lygios išvaizdos, patogus rankai ir labai patvarus, nelengvai sulaužomas. Tai puikiai tinka kaip dovana aplinkiniam draugui, kuris turi automobilį arba ką tik nusipirko automobilį.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Mini Rabbit Bunny figūrėlė

Savybės: švytėjimas tamsoje, atsparus saulės spinduliams, mielas

Montavimas: dvipusis klijai

Informacija apie dydį (apytiksliai):

S: 2cm x 1.8cm x 1.2cm / 0.79" x 0.71 " x 0.47"

L: 3.5cm x 3cm x 2.2cm / 1.38" x 1.18" x 0.87"

Pakuočių sąrašas:

Mini triušio zuikio figūrėlė*1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Patvarus ir tvirtas】Labai patvarus, nelengvai sulaužomas.Mini triušio zuikio figūrėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės dervos, turi lygią išorę ir yra patogios liesti.

2.【Plačiai naudojamas】Be to, kad "Tiny Bunny Figurines" naudojamos kaip automobilio apdaila, jos taip pat gali būti naudojamos kaip namų dekoravimas, dedamos į jūsų miegamąjį, tualetą, virtuvę ir kt.

3.【Mini triušio forma】Sukurta su mini triušio forma, miniatiūrinės zuikio figūrėlės turi mielą ir subtilią išvaizdą, kuri gali gerai papuošti jūsų centrinę konsolę ar vairą.

4.【Išsklaidyti tamsą】Mini dervos triušis taip pat turi ypatingą funkciją, tai yra, jis gali švytėti tamsoje. Argi ne smagu galvoti apie švytintį triušį? Esu tikras, kad jums tai patiks.

5.【Paruošta dovanoms】Mini zuikio figūrėlės turi gražią formą ir yra gražiai pagamintos, todėl jei padovanosite jas kaip dovaną draugui su automobiliu šalia, esu tikras, kad jiems tai patiks.


Specifikacija

  • Pagrindinė medžiaga > MEDVILNĖ
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros