Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Universalios transporto priemonės Įlenkimų taisymas Guminiai antgaliai Įlenkimų šalinimo įrankiai neskausmingam įlenkimų taisymui Plaktukas ir antgalis kabliukams pagrindinis strypas

 0

€7.80 €15.60

Automobiles & Motorcycles

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k307084

ženkleliai:

1. Kompaktiškas dizainas: Šie įlenkimų taisymo guminiai antgaliai yra lengvi ir padeda apsaugoti originalius jūsų automobilio dažus. Jie gali greitai ir efektyviai pašalinti įdubimus, užtikrindami vientisą išvaizdą. Jie taip pat yra kompaktiški ir išskirtiniai, todėl juos lengva laikyti ir nešiotis.

2. Patvari medžiaga: Pagaminta iš didelio stiprumo medžiagos, šie įlenkimų taisymo guminiai antgaliai yra atsparūs dilimui, atsparūs smūgiams ir nuovargiui. Jie pasižymi ilgalaikiu veikimu ir gali atlikti bet kokius įlenkimų taisymo darbus.

3. Lengva naudoti: Šie įlenkimų taisymo guminiai antgaliai lengvai derinami su jungtimis ir yra griežtai tikrinami, kad būtų užtikrinta kokybė. Jie idealiai tinka "pasidaryk pats" entuziastams ir profesionalams.

4. Pilnai įrengtas: Šiame įlenkimų taisymo guminių antgalių rinkinyje yra 48 vnt įvairių dydžių ir formų pakaitinės galvutės, kurias galima lengvai pritvirtinti prie įlenkto traukiklio varžto.Guminiai antgaliai pagaminti iš aukštos kokybės plieno ir gumos.

5. Universalus naudojimas: Šie įlenkimų taisymo guminiai antgaliai gali būti naudojami ant įvairių paviršių, tokių kaip šaldytuvai, skalbimo mašinos, automobiliai ir motociklai. Jie turi platų pritaikymo spektrą ir gali padėti lengvai ir greitai ištaisyti įlenkimus.

Aprašymas:

Šios "Dent Repair" įrankių galvutės yra išskirtinės ir pagamintos iš didelio stiprumo medžiagos, kuri yra griežtai išbandyta. Jie yra puiki plieninė pakaitinė galvutė, kuri puikiai taiso šaldytuvų įlenkimus. Nepraleiskite progos pasinaudoti šiuo nuostabiu "pasidaryk pats" remonto įrankiu!

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Dent Repair Rubber Tips

2. Medžiaga: ABS

3. Svoris: apie 50g

4. Spalva: Raudona

5. Specifikacija: 48vnt raudoni pakaitiniai kabliukai (su 1 kištuku ir 1 varžtu, iš viso 50vnt)

6. Taikymas: įgaubtos plaktuko pakaitinės galvutės

Pakuočių sąrašas:

Dantų taisymo guminiai antgaliai *48

Varžtas*1

Pakaitinė galvutė*1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.


Specifikacija

  • modelio numeris > Dent Repair guminiai antgaliai
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros