Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

2Pcs Wrist Washband Microfiber Wrist Wash Towel Band Wristband For Wash Face Absorbent Wrist Sweatband Womens All-match Headband

 0

€0.68 €0.96

Water Sports

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k2977

Pristatome mūsų patogias odos priežiūros apyrankes, pagamintas iš švelnios medžiagos, kuri netrauks jūsų plaukų. Puikiai tinka kasdienei veiklai, pavyzdžiui, veido prausimui ar makiažui. Šios apyrankės ne tik funkcionalios, bet ir stilingos pagilina rūpinimosi savimi ir atsipalaidavimo jausmą namuose ar SPA dienos metu. Išbandykite juos dabar!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Face Washing Wristbands

Medžiaga: koralų vilna

Dydis: Vienas: 9 * 6 * 1.5cm / 3.54 * 2.36 * 0.59 colių

Svoris: Vienas: 30g

Spalva: balta, rožinė, dangaus mėlyna, pilka

Pakuočių sąrašas:

Veido prausimosi apyrankės*2

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Super Soft: Patogiai apgaubkite veidą mūsų veido plovimo apyrankėmis, pagamintomis iš aukštos kokybės koralų vilnos. Dėl patogios tekstūros ir kvėpavimo jis idealiai tinka jautriai odai. Jis yra daugkartinio naudojimo ir saugus. Kiekvieną kartą mėgaukitės švelniu ir raminančiu prausimu.

2.Patogus prigludimas: puikiai prigluskite prie šių veido plovimo apyrankių, sukurtų iš tamprios medžiagos ir reguliuojamų dirželių. Jie tvirtai priglunda prie daugumos riešų, per stipriai netraukdami. Laikykite rankoves sausas, o veidą lengvai atgaivinkite.

3.Puiku Patogu: sutaupykite laiko ir energijos su mūsų plaukų žiedais, kurie laiko plaukus vietoje atliekant darbus ar dirbant iš namų. Šios veido plovimo apyrankės taip pat veikia kaip sugeriantis skafandras drėgniems plaukams džiovinti. Juos lengva naudoti ir jie idealiai tinka trumpalaikiam plaukų laikymui.

4.Universalus sprendimas: ne tik veido plovimui, rankų plovimui, makiažui ir SPA treniruotėms, mūsų apyrankės taip pat yra puikios prakaito juostos bėgimui, jogai, tenisui ir kt. Minkštas, sugeriantis ir lengvai dėvimas, supaprastinkite savo rutiną naudodami šį daugiafunkcinį darbą.

5.Gera dovanos idėja: Šios veido plovimo apyrankės yra praktiška ir apgalvota dovana jūsų artimiesiems, parodanti jūsų rūpestį ir dėkingumą. Puikus dovanų pasirinkimas bet kokiai progai, padovanokite šias unikalias ir patogias apyrankes kaip įsimintiną staigmeną tiems, kuriuos branginate.


Specifikacija

  • Medžiaga > 100% poliesteris
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros