Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

NERIES 7 in 1 Išgyvenimo avarinis švilpukas LED šviesos megaloskopo atšvaitas Laikymo dėžės nukreipimo tikslumas Saugos švilpukai

 0

€1.03 €1.72

Camping & Hiking

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k2832

Aprašymas :

Funkcijos: LED lemputė, kompasas, termometras, švilpukas, didinamasis stiklas, atšvaitas, daiktadėžė, daugiafunkcinė, plačiai naudojama, lengva ir nešiojama.

Atšvaitas + kabantis lyno atšvaitas: Saulės šviesos atspindžio principas gali būti naudojamas siunčiant nelaimės signalą paieškos ir gelbėjimo personalui, kad jis informuotų savo buvimo vietą. Jie turi savo kabančią virvę ir yra lengvai nešiojami.

Su LED šviesa: Šį lauko išgyvenimo švilpuką lengva pūsti, jis stipriai įsiskverbia ir yra didelis decibelų dažnis. LED lemputė yra avarinio apšvietimo įtaisas, turintis ilgą tarnavimo laiką, darant prielaidą, kad lauke nėra šviesos.

Su kompasu: Šis avarinis švilpukas turi termometro užpildymo kompasą, kuris turi tikslų nukreipimą ir didelę raišką bei gali greičiau ir tiksliau suvokti esamą temperatūrą tuo metu.

Daiktadėžė + didinamojo stiklo laikymo sandari šiukšliadėžė: Išgyvenimo informacija ar vaistai gali būti saugomi šiame saugos švilpuke, kurį nėra lengva prarasti. Didinamasis stiklas gali sutelkti dėmesį ir užsidegti be ugnies, o tai patogu naudoti.

Specifikacijos:

[prekės ženklas] NERIES

[produkto pavadinimas] 7 in 1 daugiafunkcinis išgyvenimo švilpukas

[pavyzdys] SL-KS7H1

[Specifikacija] Maždaug 10 x 2.8cm / 3.93 x 1.10inch

[medžiaga] Abs

[spalva] armijos žalia

[svoris] 46g (įskaitant pakuotę)

[pakuotės dydis] Maždaug 10 x 3 x 3cm / 3.93 x 1.18 x 1.18inch (dėžutė)

Pakuočių sąrašas: 1 vieneto daugiafunkcinis išgyvenimo švilpukas

Komplektą sudaro:

1 gabalo daugiafunkcinis išgyvenimo švilpukas


Specifikacija

  • Prekės ženklas > FangNymph
  • Dydis > S
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Tipas > Kišenė, Keli įrankiai

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros