Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Automobilio salono dangos purškiamas skystas purškiamas poliravimo agentas Efektyvus daugiafunkcinis automobilių lenkų purškimo seifas automobilio sėdynių baldams

 0

€2.13 €5.31

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k2829

Automobilio salono dangos purškiamas skystas purškiamas poliravimo agentas Efektyvus daugiafunkcinis automobilių lenkų purškiklis, saugus automobilio sėdynių baldų ženkleliams: 1.Atgaivinanti formulė: Transformuokite savo automobilio saloną naudodami mūsų automobilio salono dangos purškiklį.Jo maitinamoji formulė drėkina ir minkština natūralią odą ir plokštes, apsaugo nuo senėjimo ir žalos dėl saulės spindulių ir karščio. Šis purškiklis, idealiai tinkantis atkurti spalvą ir tekstūrą bei puikiai tinkantis natūraliai odai, yra puikus jūsų automobilio salono priežiūros sprendimas.

2. Platus pritaikymas: Apsaugokite savo automobilio salono komponentus nuo išblukimo, aukštos temperatūros ir UV spindulių naudodami mūsų automobilio dangos purškiklį. Jo greito plėvelės formavimo formulė sukuria blizgią ir patvarią apdailą, idealiai tinkančią visų tipų transporto priemonėms. Šis aukštai temperatūrai atsparus purškiklis tinka durelių palangėms, sėdynėms ir padangoms, užtikrindamas ilgalaikę ir puikią jūsų automobilio salono apsaugą.

3.Multiple Purpose: Car Interior Coating Spray kovoja su komponentų senėjimu, atkurdamas pradinę jūsų automobilio salono spalvą. Šis daugiafunkcis purškiklis, skirtas odos, kitoms, guminėms ir metalinėms dalims, efektyviai apsaugo nuo išblukimo ir balinimo reiškinio, prailgina tarnavimo laiką ir išsaugo jūsų automobilio komponentus.

4. Itin maitinantis sprendimas: Naudodamas natūralių augalų ekstraktų galią, mūsų automobilio salono dangos purškiklis suteikia gilų drėkinimą ir nekenkia rankoms ar žmonių sveikatai. Mūsų ekologiškas automobilių dangos agentas sukurtas atsižvelgiant į aplinkos apsaugą ir saugumą, užtikrinantis nepriekaištingą apsaugą ir išliekantis visiškai netirpus vandenyje.

5. Paprastas pritaikymas: paverskite savo automobilio saloną, motociklą ar darbo reikmenis aptakiais ir patvariais paviršiais naudodami mūsų lengvai naudojamą automatinės dangos purškiklį.Tiesiog nuvalykite, užtepkite tolygiai ir leiskite išdžiūti, kad pasiektumėte greitų rezultatų be profesionalios įrangos. Plačiai naudojamas ir universalus, jis sukuria profesionalią apdailą, naudojant tik 1 tepimą po plovimo ir džiovinimo dėmių. Nepriekaištinga ir ilgaamžė danga pavargusiam, susidėvėjusiam interjerui.

Atgaivinkite ir apsaugokite savo automobilio saloną naudodami mūsų automobilių dangos purškiklį.Tinka natūraliai odai ir specialiai skirtas komponentų senėjimui, šis greitas plėvelės formavimo purškiklis suteikia gilų drėkinimą, nereikalaujant profesionalios įrangos ir technologijų. Pasirūpinkite, kad jūsų automobilis lengvai atrodytų naujas.

Specifikacija: Produkto pavadinimas: Automobilio salono dangos purškimas

Svoris: apie 120g

Grynasis kiekis: 120 ml

Dydis: apie 12 * 4 * 4 cm / 4,7 * 1,6 * 1,6 colio

Pakuočių sąrašas: automobilio salono dangos purškiklis * 1

arba

Automobilio išorės dangos purškiklis * 1

Pastaba: dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Mokėjimo būdai:

· Mokėjimą galite atlikti bet kuriuo iš aukščiau nurodytų būdų ir pls atsiskaityti per 3 dienas nuo užsakymo pateikimo.

· Jūsų mokėjimą "Kiskioasarele.lt" patvirtins per 24 valandas, o mes apdorosime jūsų užsakymą, kai jis bus baigtas.

· Jei jūsų užsakymas uždarytas dėl saugumo priežasčių, turėsite pateikti pretenziją "Kiskioasarele.lt".

· Lėšų grąžinimas dėl užsakymo atšaukimo, lėšų grąžinimo sutarties ar tarpininkavimo bus apdorotas akimirksniu ir paprastai užtruks apie 7–10 darbo dienų, kol pasieks jūsų paskyrą.

Pristatymas ir pakavimas:

· Prieš išsiunčiant visos prekės bus patikrintos ir gerai supakuotos. Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas nuo apmokėjimo pabaigos.

· Siuntinio svoris įprastu paštu ribojamas iki 2 kg. Mes išsiųsime atskirai, jei svoris viršija 2 kg.

· Paprastai tai trunka apie 15–60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė tam tikroje atokioje vietovėje.

· Galite pasirinkti greitą pristatymo būdą, jei norite siuntinį gauti greičiau, ir už tai turėsite sumokėti siuntimo mokestį.

Pakartotinis siuntimas ir pinigų grąžinimas:

Mes persiųsime arba grąžinsime pinigus, jei siuntinys bus pamestas, sugadintas tranzito metu arba gausite netinkamą prekę. Nedvejodami susisiekite su mumis ir mes mielai jums padėsime.

Atsiliepimus:

· Jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga, palikite mums teigiamą atsiliepimą, būsime labai vertinami.

· Jei kažkas negerai, prieš palikdami atsiliepimą pirmiausia susisiekite su mumis ir mes stengsimės jums padėti, kol viskas bus gerai.


Specifikacija

  • Drop Shipping > Palaikymas
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Prekės tūris > 120ml
  • Produkto pavadinimas > Automobilio salono dangos purškiklis
  • Grynasis turinys > 120ml

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros