Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Automatinis detalizavimas Šepetys Aukščiausios kokybės natūralūs šernų plaukai su plastikine rankena valymui Variklio salono emblemos Oro angos Motorcy

 0

€7.39 €11.37

Car Wash & Maintenance

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k2806

Produkto išsamios informacijos aprašymas

Natūralaus šerno plaukų rato šepetys - Nėra statinės elektros ir nuo automobilio paviršių subraižymo, Pagamintas iš natūralių šernų plaukų, tinkamas jėgos ir lankstumo derinys, nesubraižys paviršių, kurie nesubraižys ir nesubraižys jūsų odinio sėdynės užvalkalo ir jūsų subtilių ratų.

Ilgi šeriai ir plastikinė rankena - Ilgą rankeną lengva laikyti, 2" ilgi šeriai tobulo ilgio, kad būtų galima lengvai tyrinėti ir pasiekti kilpos veržles, siaurą ar sandarią erdvę, galima pakabinti, kad būtų lengva laikyti, be įbrėžimų, lengva valyti; gali būti pakartotinai naudojamas vėl ir vėl.

UNIVERSALUS NAUDOJIMAS- Idealus detalių šepetėlių rinkinys, skirtas valyti automobilio vidaus ir išorės detales, Tinka valyti saloną, Variklio įlankos, išorė, ratai, prietaisų skydelis, sėdynių tarpai, stipinai, ventiliacijos angos, emblemos, garsiakalbio paviršius, ratlankiai, pašalinti dulkes, duonos trupinius ir kitus smulkius daiktus, padaryti jūsų mylimą automobilį visiškai tvarkingą ir švarų iš vidaus.

ŽEMO IŠSISKYRIMO DIZAINAS - Garantuotas maksimalus šerių sulaikymas, šeriai yra tvirtai įkišti į skersinius. Puikiai tinka šlapiam ir sausam naudojimui

Produktai apima

Deatil šepetys*2


Specifikacija

  • produktas > 2
  • Prekės ženklas > VIBRATITAS
  • elemento tipas > Kempinės, Šluostės ir šepečiai
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas > šeriai
  • Dydis > 225*25mm

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros