Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Silikoninis ausinių dėklas Anti-Drop For Beat Fit Pro Blue Tooth ausinės su Lanyard Carabiner apsaugine ausinių dangtelio mova

 0

€5.28 €10.57

Portable Audio & Video

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k2633

Apsaugokite ausines nuo atsitiktinių smūgių, kritimų ir dulkių naudodami mūsų silikoninį ausinių dėklo dangtelį.Lengvas ir dekoratyvus, jis taip pat neleidžia patekti vandens lašeliams. Venkite pažeisti ausines ir saugokite jas naudodami mūsų patvarų dangtelį.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, balta, mėlyna (pasirinktinai)

Taikoma: "Fit Pro"

Produktų sąrašas:

1 * Ausinių dėklas

1*Karabinas

1*Raktų pakabukas

1*Diržas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Neprilygstama apsauga: apsaugokite ausines nuo atsitiktinio sugadinimo naudodami šį išsamų ausinių dėklą.Jis visiškai apgaubia ausines, užtikrindamas neprilygstamą apsaugą nuo įbrėžimų.

2. Neperšlampama apsauga: Apsaugokite ausines nuo drėgmės ir dulkių naudodami šį ausinių dėklą. Prailginkite jų tarnavimo laiką ir užtikrinkite optimalų veikimą, išlaikydami juos švarius ir sausus.

3. Aukštos kokybės medžiaga: Ausinių dėklas, parenkantis aukštos kokybės silikoninę medžiagą, yra patvarus, atsparus dilimui, lengvai valomas ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4. Stilingas dizainas: Suteikdamas paprastą ir elegantišką ausinių apsaugą, šis ausinių dėklas suteikia dekoratyvinį prisilietimą, kuris papildo jūsų stilių. Ergonomiškas dizainas užtikrina lengvą naudojimą, todėl tai yra praktiškas ir prašmatnus priedas.

5. Patogu nešiotis: pritvirtinkite ausinių dėklą prie raktų pakabuko, krepšio ar diržo naudodami karabino funkciją.Jo mažas dydis ir lengvas dizainas leidžia lengvai laikyti kišenėje ar kuprinėje, užtikrinant lengvą transportavimą, kai tik to reikia.


Specifikacija

  • elemento tipas > Ausinių dėklai
  • modelio numeris > Bluetooth" ausinių dėklas
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros