Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

CLOOCL Summer 100% medvilniniai marškinėliai Love Plant Weeds Marginti vyriški marškinėliai Funny Fashion trumpomis rankovėmis Unisex gatvės drabužių viršūnės

 0

€18.25 €26.08

Žymos: marškinėliai

Tops & Tees

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k226590

Medžiaga: gryna medvilnė

● Patikrinkite savo (petį, krūtinę, ilgį), kad įsitikintumėte, jog jis jums tinka.

● Dydis: Medvilniniai marškinėliai yra azijietiško dydžio, vienu ar dviem mažesniais nei JAV dydžio. Todėl prieš pirkdami šį produktą atidžiai peržiūrėkite dydžių lentelę. Kad nesukeltų nereikalingų problemų. Dydžių lentelė tik refenrence ,prašome leisti 1-3Cm paklaidą dėl rankinio matavimo.

● Raštas: Šie medvilniniai marškinėliai paprastai turi raštą, atspausdintą priekyje, o nugaroje

nėra rašto ● Spalva: kaip parodyta nuotraukoje (Tikrasis elementas atrodys taip pat, kaip ir nuotrauka, tačiau gali būti nedidelių spalvų skirtumų dėl apšvietimo efekto fotografuojant arba konkurso dalyvio monitoriaus nustatymo.

● Jei susiduriate su produkto problemomis, neskubėkite komentuoti. Susisiekite su mumis kuo greičiau, mes tai išspręsime už jus.

● Mes palaikome drop shipping, didmeninius ir klientų užsakymus, mes priimame "pasidaryk pats" stiliaus pritaikymą, siunčiame 1000 * 1000 ar naujesnes HD nuotraukas. Mes kuriame jums "pasidaryk pats" stilius.

Pasiruošimo laikas:

● mums reikia 2-3 darbo dienų, kad paruoštume jūsų užsakymą pagal daugybę mūsų užsakymų kiekvieną dieną.

Nata:

● Jei pasirinksite nemokamo pristatymo parinktį, jūsų siuntinys bus tiesiogiai pristatytas į namus tik vieną kartą arba bus išsiųstas į vietinį paštą, tada norėdami atsiimti daiktus, turėsite pasiimti savo stebėjimo numerį ir asmeninį ID. Mes nedelsdami jus informuosime, kai tik jūsų siuntinys bus išsiųstas.

Sveiki, apie drop siuntimą:

● Mes esame gamyklos išparduotuvė ir palaikome drop shipping.gali pasiūlyti individualų dizainą, JAV dydį ir EUR dydį pagal užsakymą.

● Jei jums reikia perparduoti mūsų produktus, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be vandens ženklo.

● Pasirinkite mus , pakankamai, kad išspręstumėte jums sunkias problemas ir išplėstumėte pardavimus .

● Paaiškinimas --Mes naudojame labiausiai atitinkantį ir greičiausią transportavimo būdą, siūlome aukštos raiškos spaudinius ir pagal dydį suderintus drabužių dydžius, kokybiškus audinius ir puikų meistriškumą. Greitas atsakymas į pranešimą . Ir gali suteikti nemokamą dizainą, niekada neatskleiskite dizaino .

tarnyba:

● Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite mums teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes bei 5 žvaigždutes už išsamų užsakymo įvertinimą. Kai parodysite mums abiejų 5 žvaigždučių ekrano kopiją , mes suteiksime jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

● Jei pasidalinsite mūsų produkto nuoroda savo SNS ar "Facebook", mes suteiksime jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui. ● Jei netenkinate mūsų porduktų, pls susisiekite su mumis prieš palikdami neutralius (3 žvaigždutės) arba neigiamus (1-2 žvaigždutės) atsiliepimus .Mes garantuojame, kad mes 100% sumažinsime bet kokią problemą už jus.

● Prašome parašyti mums žinutę prieš ruošdamiesi palikti neigiamą atsiliepimą arba pradėti bet kokį ginčą dėl užsakymo. Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemas.

● Jei nesate 100% patenkinti pirkinio iš mūsų parduotuvės kokybe, galite grąžinti arba pakeisti savo prekes per 30 dienų nuo pristatymo datos.

Prašymą:

● Prekės, gautos per 30 dienų nuo pristatymo datos.

● Prekės gautos nenaudotos, nepažeistos ir originalioje pakuotėje.

● Grąžinimo siuntimo mokestį moka pirkėjas


Specifikacija

  • Stilius > Atsitiktinis
  • Tops tipas > Tees
  • Taikoma scena > Kelionės
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • Rankovės ilgis(cm) > Trumpas
  • Taikomas sezonas > Pavasaris ir ruduo
  • Hooded > No
  • Rašto tipas > spausdinimas
  • Lytis > Vyrai
  • Medžiaga > MEDVILNĖ
  • audinio tipas > Broadcloth
  • Apykaklė > O-kaklas
  • Rankovės stilius > trumpos rankovės
  • elemento tipas > Viršūnės

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros