Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

1Nustatykite vaikų fotoaparato momentinį spausdinimą 48 MP "Selife" skaitmeninis fotoaparatas Nešiojamasis fotoaparato žaislas tinka vaikams su 3 spausdintuvo popieriais

 0

€52.44 €61.69

Office Electronics

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k2170

[Instant Printing Camera for Kids Zero Ink] momentinis fotoaparatas naudoja terminio spausdinimo technologiją. Galite spausdinti nuotraukas be rašalo kasečių ir dažų. Šiame vaikų fotoaparate yra 3 nemokami spausdinimo popieriaus ritinėliai. Iš viso galima atspausdinti apie 240 nuotraukų, o spausdinimo tankį galima pasirinkti nuo 1 iki 7 lygių. Šis spausdintuvo popierius yra be BPA, patogus odai ir lengvai keičiamas. 2 colių IPS ekranas yra geresnis vaikų akims.

[Asmenukė ir skaitmeninis fotoaparatas su išmaniąja užpildymo lempute] Šis momentinis fotoaparatas vaikams turi priekinius ir galinius dvigubus objektyvus ir palaiko asmenukes. Užfiksuokite aukštos kokybės nuotraukas ir 2,5K "Ultra HD" vaizdo įrašus iki 48 milijonų pikselių. Ši momentinio nuotraukų spausdinimo kamera palaiko laiko intervalo fotografavimą ir 10 kartų skaitmeninį priartinimą. Integruota išmanioji užpildymo lemputė, leidžianti užfiksuoti nuostabias akimirkas bet kada ir bet kur.

[1200 mAh įkraunama kamera]Įmontuota 1200 mAh baterija, gali fotografuoti ir įrašyti nepertraukiamai 3-4 valandas. Naudodami C tipo kabelį, galite perkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus į kompiuterį.

[Lengvai valdoma ir nešiojama kamera, tinkama mažiems vaikams] Fotografavimas vienu paspaudimu, spausdinimas vienu paspaudimu, patogus naudoti vaikams. Vaikai gali nešiotis momentinio spausdinimo fotoaparatą ant peties arba aplink kaklą su pridedamu animacinio filmo dirželiu. Ergonomiškas dizainas, kad patogiai tilptų jūsų vaiko rankose.

[Puikios dovanos ir žaislai vaikams] Puikios gimtadienio, Naujųjų metų, Kalėdų, Padėkos, atostogų ir kelionių dovanos 3 4 5 6 7 8 9 9 10 11 12 metų mergaitėms ir berniukams.vaikai gali pasitelkti vaizduotę ir kūrybiškumą dekoruodami paveikslėlius. Be to, šioje vaikų kameroje yra 8 žaidimai ir MP3 funkcijos. Jūsų vaikai gali mėgautis muzika ir žaidimais. Tai universalus fotoaparatas.

Spalva:Nuotraukos spalva

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 x Vaikų fotoaparatas

1 x USB kabelis

1 x Anglų kalbos vadovas

3 x popieriai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.


Specifikacija

  • dvipusis spausdinimas > Taip
  • popieriaus tiekimo režimas > Rankinis
  • spausdinimo greitis > 12ppm
  • maksimalus popieriaus dydis > A0
  • Prekės ženklas > SODIAL
  • Tipas > Rašalinis spausdintuvas
  • Palaiko spausdinimą tinkle > LAIDINIS
  • Sąsajos tipas > infraraudonųjų spindulių
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros