Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

4vnt Baldų ratukai Minkštos gumos pasukamas ratukas Sidabrinis ritininis ratas platformai Vežimėlio kėdė Buitinis aksesuaras

 5

€3.76 €7.66

Žymos: šventės metalinė charizardo korta, gtx 1080 ateik, guminis buitinis aksesuaras, šventės metalinis užtrauktukas

Hardware

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k205201

Specifikacijos Medžiagos: ABS + nerūdijantis plienas Produkto svoris: 37G Pakuotės turinys: Pastos tipas Universalus skriemulys (4PCS) × 1 Spalva: Balta (guminiai karoliukai) / sidabras (metaliniai karoliukai)

Produkto dydis

Nata

Dėl rankinių matavimų prašome leisti nedidelius matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje rodomos spalvos.

Nebereikia jaudintis dėl sunkių dėžių ir netvarkingų kambarių!

Viskas, ko jums reikia, yra universalus skriemulys, kurį galima laisvai pasukti ir kuris turi tvirtą apkrovos guolį, kuris gali padėti išspręsti visas problemas, kurias sukelia sunkūs daiktai!

Pagrindinės funkcijos

[Efektyvus darbo jėgos taupymas] Tiesiog įklijuokite universalų ratą dėžutės apačioje, o sunkią dėžę galima lengvai perkelti!Tinka judėti ir valyti, jis gali būti taikomas įvairių tipų ir dydžių laikymo dėžėms ir pakavimo dėžėms.

[360 laipsnių laisvas sukimasis] Rutulio tipo pastos skriemulys, gali slysti bet kokiu kampu, neribotas, visiškai tylus, kai naudojamas. Tinka makiažo laikymui, virtuvei, stalviršiui, miegamajam, vonios kambariui, svetainei ir gėlių lentynai laikyti.

[Gera laikomoji galia] Ritininis stovas pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra tvirta ir atspari dilimui, ilgai tarnaujanti. Jis gali lengvai perkelti sunkius daiktus be slėgio.

[Lengva naudoti] Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pritvirtinti besiūlius klijus prie skriemulio ir 24 valandas uždėti skriemulį dėžutės apačioje, kad galėtumėte jį naudoti. Sklandus skriemulys, leidžiantis sunkiems daiktams, nebėra nerimas! Metodų

naudojimas 1. Prekė bus išsiųsta su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po to, kai mokėjimas bus baigtas arba IŠVALYTAS.Ir mes seksime TIK jūsų Kiskioasarele.lt adresą. Įsitikinkite, kad jūsų nurodytas "Kiskioasarele.lt" adresas yra teisingas. (Tuo pačiu metu mes taip pat palaikome EMS, DHL ir "FedEx Express".Jei norite užsisakyti didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausiomis greitojo pašto paslaugomis, susisiekite su mumis prieš mokėjimą.) 2. Numatomas pristatymo laikas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8–20 darbo dienų į: Australiją, Kanadą, Japoniją, Malaiziją, Pietų Korėją, Singapūrą, JK, JAV; (2) Apie 9–30 darbo dienų į: Prancūziją, Ispaniją, Graikiją, Norvegiją, Švediją, Belgiją, Airiją, Vokietiją; (3) Apie 10–45 darbo dienas į: visas kitas šalis; (4) Pristatymo laikas yra apskaičiuotas ir negali būti 100% garantuotas; 3. Mes sumokėjome visą pašto išlaidas prieš išsiunčiant.Be to, pardavėjas neatsako už jokius galimus importo mokesčius ar kitus muitus jūsų šalyje. 4. Prieš pirkdami susisiekite su mumis dėl paaiškinimo, jei nesutinkate su jokiomis sąlygomis, nurodytomis šiame puslapyje. Pirkimas "Kiskioasarele.lt" yra abipusiai įpareigojanti sutartis. Ačiū.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • modelio numeris > Lipnus universalus skriemulys
  • Tipas > Baldų ratukas
  • Prekės ženklas > isfriday

Atsiliepimai (1)

Pridėti peržiūros
Anonimas – 2023-08-31

puiki pakuotė, greitas pristatymas, puiki pakuotė. mažesnis nei tikėtasi. rutulys pagamintas iš kieto plastiko.