Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Hapoel Kfar Saba Beach Tote krepšiai Kelioniniai Totes krepšiai Virtuvės bakalėjos krepšiai Pirkinių tote moterims Sulankstoma knyga Tote

 0

€15.82 €31.65

Luggage & Bags

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k183372

Poliesterio pamušalas

Atidaryti viršutinį uždarymą

Tik

rankų plovimas LENGVAS SVORIS IR DIDELĖ TALPA:Rausvai žalias krepšys tik 8oz, itin minkštas audinys, išplėsti, kad išlaikytų nemažą krūvį, tikrai prireiks įprasto piniginės turinio, plius Kindle Fire HD/viso dydžio iPad, telefonas, spausdinimo knyga ar dvi, žurnalai, skėtis, makiažas ir kt. Jis gali būti naudojamas kaip paplūdimio krepšys, naktinis krepšys, nešti į baseiną ar paplūdimį.

JŪSŲ VISUR KREPŠYS: Šie krepšiai yra tokie universalūs ir lengvi, jie gali būti naudojami kaip daugkartiniai pirkinių krepšiai maisto produktams, komunaliniai krepšiai, paplūdimio krepšiai moterims, valentino dovanos jai, sporto krepšys, vaikiški medžiaginiai dovanų maišeliai gimtadieniui, bibliotekos knygų krepšys, rankdarbių krepšys, pamergių dovanos ar kelioninis krepšys!

LENGVA NEŠIOTIS: Audinys yra minkštos ir plonesnės medžiagos, bet tvirtas, sulankstomas ir lengvai nešiojamas, sulankstomas į dydį, šiek tiek didesnis nei žaidimo kortų kaladė, kai einate apsipirkti ar keliauti.

DIDELIS DYDIS. Kiekvieno dar žinomo kaip tote krepšio matmenys yra 15.7 x 19.7 colio / 40 x 50 cm.It jis yra pakankamai didelis jums, kai einate į mokyklą, biurą, turgų, paplūdimį, keliaujate ir einate apsipirkti, stovyklauti, žygiuoti pėsčiomis ir pan. PASTABA: maišyti maišus šaltame vandenyje yra geriau nei skalbti mašina.

TVIRTAS SUSIUVIMAS: Kiekvienas krepšys kruopščiai siuvamas rankomis, kad būtų užtikrintas geriausias ir tvirčiausias galimas susiuvimas. Rafinuotas kryžminis susiuvimas prie rankenos leidžia maišą naudoti sunkiems daiktams, rankenai nenuplėšiant maišo. Sunkiasvoris susiuvimas su papildoma armatūra randamas išilgai visų siūlių, kad būtų užtikrintas maksimalus patvarumas.


Specifikacija

  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • pamušalo medžiaga > Poliesteris
  • Forma > Atsitiktinis tote
  • Pagrindinė medžiaga > Poliesteris
  • kilmės vieta > FU JIAN provincija
  • CN > Fujian

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros