Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

1 PCS Naujas GALINIO AKLOSIOS ZONOS RADARO MODULIO JUTIKLIS FL3T-14C689-AC 2015-2016 M. FORD F150

 0

€87.16 €138.35

Wear Parts

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k1464

specifikacija :

MES TIKIME KOKYBE. Mūsų tikslas yra pateikti jums ilgalaikį kokybišką produktą. Kitas žemos kokybės produktas netrukus gali sugesti. Tikimės pateikti jums geros kokybės ir nebrangius produktus jūsų automobiliui, Laidų keitimas ir pakartotinis paleidimas yra tai, ko norime, kad išvengtumėte!

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

1 metų garantija

Tiesioginis pakeitimas

Įranga :

2015-2016 M. "FORD F150

" Pastaba: Prieš pirkdami patikrinkite, ar perkamas produktas tinka jūsų modeliui! Jei negalite įdiegti, susisiekite su profesionaliu diegimu

Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Komplekte yra:

1 VNT GALINĖS AKLOSIOS ZONOS RADARO MODULIO JUTIKLIS .

Pareiga internacijos pirkėjams

Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius.Už šiuos mokesčius atsako pirkėjas.

Prieš drausdami / pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

Pristatymo politika

Pagreitintas pristatymas (Fedex / DHL / TNT / UPS): Į JAV 7–12 darbo dienų, į Jungtinę Karalystę ir Australiją 7–12 darbo dienų, į kitas apskritis 7–15 darbo dienų.

Būtinai pateikite mums teisingą, tikslų ir išsamų pristatymo adresą ir teisingą telefono numerį. Užsakymas bus išsiųstas per 1–10 darbo dienų nuo gauto ar patvirtinto apmokėjimo.

Jei negaunate paketo per 30 darbo dienų, praneškite mums.

Grąžinimo politika

Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.

Jei produktas yra sugedęs ar sugadintas atvykus, arba išsiųstas netinkamas produktas, nedelsdami susisiekite su mumis.

Grąžinimai priimami per 30 darbo dienų nuo pristatymo datos, o prekė turi būti originalios naujos būklės, nedėvėta ir niekaip nepakeista su prisegtomis etiketėmis ir įvyniojimu. Priešingu atveju sandoris yra galutinis. Grąžinimą turi apmokėti pirkėjas.

Pirmiausia susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų / klausimų / rūpesčių. Mes mielai išspręsime visus jūsų iškilusius klausimus nuoširdžiai ir draugiškai.

Apie atsiliepimus

Mes vertiname jūsų "Postive Feedback" ir padarysime tą patį mainais. NEPALIKITE neigiamų atsiliepimų prieš tai su mumis nesusisiekę. Palaukite ne daugiau kaip 3 darbo dienas, kad galėtume atsakyti.


Specifikacija

  • OEM NE. > FL3T-14C689-AC
  • Kilmė > žemyninė Kinija

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros