Nemokamas pristatymas naujiems klientams-dabar!

Plius dydžio krištolo vestuvinės suknelės Vien ilgomis rankovėmis Nėrinių karoliukais puoštos undinės vestuviniai chalatai Elegantiškas chalatas De Mariee

 0

€230.45 €271.11

Žymos: vestuvinės suknelės

Weddings & Events

Sandėlyje

Pilnas aprašymas

Pardavėjo kodas: k122883

atkreipkite dėmesį:

1) Užsakymas skirtas tik vienam vestuvinės suknelės gabalui. Jis nebus pateikiamas kartu su jokiais priedais, tokiais kaip skrybėlė, tiulio pirštinės, šydas ir kt.

2) Mes turime savo gamyklą, todėl galite pasirinkti pagal užsakymą pagamintą ar spalvos pakeitimą, kai užsakote šią suknelę. Jums tereikia sumokėti 30 USD (už pagal užsakymą pagamintą mokestį) arba dar 30 USD (už spalvos keitimo mokestį). Tačiau spalvos keitimo ir pagal užsakymą pagamintos suknelės negalima grąžinti. Taigi, jei norite pakeisti spalvą, prašome atidžiai patvirtinti savo dydį ir tinkamai išmatuoti, kai suknelę gaminote pagal užsakymą.

3) tarp nuotraukos ir gatavos suknelės gali būti nedidelis spalvų skirtumas (tai nėra klaida). Ačiū!

4) Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius.Už šiuos mokesčius atsako pirkėjas. Prieš siūlydami / pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

Dydžių lentelė

Kaip išmatuoti savo dydį

Prašome sekti aukščiau pateiktus matavimus ir atidžiai išmatuoti save. Kai pateikiate užsakymą pas mus, galite palikti savo matuojamą smėlio spalvą savo suknelėms pastabų laukelyje arba galite parašyti žinutę pardavėjo kontaktiniu el. paštu ,pvz. ( Biustas . Juosmuo. Klubų. Nuo peties iki juosmens . Išorinė koja . Nuo peties iki peties . Ūgis/ūgis ) per 24 valandas ,kad galėtumėte greitai gauti suknelę ! Jei jums reikia kokių nors kitų spalvų ar specialių reikalavimų, susisiekite su manimi el. paštu ir aš asmeniškai pasirūpinsiu jūsų prašymu.

Ši suknelė gali būti pagaminta pagal jūsų išmatavimus.

Jei jūsų matavimai gerokai nukrypsta nuo mano dydžių lentelės, mes mielai pagaminsime suknelę pagal jūsų išmatavimus, jei tik sutiksite, kad gali prireikti galutinio pakeitimo, kad geriausiai tiktų.

Pavyzdžiui: Dydžio vienetas: centimetrai arba colis

1.Full Bust = colių

2. Juosmuo = coliai

3.Klubai = coliai

4.Viršutinis biustas =

5.po biustu =

6.Spenelis į spenelį =

7.Nuo peties iki peties =

8.Ilgis nuo peties iki krūtinės =

9. Priekinis ilgis nuo peties iki juosmens =

10.Išorinė koja = (nuo juosmens iki grindų su batais)

11.Aukštis = (nuo viršaus iki grindų be batų)

12. Suknelės spalva = balta arba dramblio kaulo

Striukės dydžio vienetas: centmetrai (cm) arba colis

1. petys į petį

= 2. 2.Rankos ilgis=

3. Bicep=

Siuvėjų suknelių

pristatymo ir grąžinimo informacija Nesvarbu, ar pasirinksite standartinį dydį, ar pateiksite mums savo pasirinktinius išmatavimus, visi mūsų suknelių kostiumai yra asmeniškai pritaikyti jums nuo nulio. Dėl šios priežasties šių specialių prekių pristatymo laikas ir mūsų grąžinimo politika skiriasi.

Pristatymo laikas

Bendras pristatymo laikas priklauso nuo laiko, kurio prireiks jūsų suknelėms pritaikyti + laikas, per kurį gatava suknelė bus išsiųsta jums.

Oficialios suknelės

Prireiks 11–13 darbo dienų, kol jūsų sukneles pritaikys profesionali siuvėja. Tada kelionės paketas iš mūsų patalpų į jūsų paskirties vietą užtruks apie 3–5 darbo dienas, tikslus pristatymo laikas priklauso nuo laivybos kompanijos (UPS, DHL, TNT ir kt.) standarto

Vestuvinės suknelės

Prireiks 15–17 darbo dienų, kol jūsų sukneles pritaikys profesionali siuvėja.Taip pat užtruks apie 3-5 darbo dienas, kol paketas keliaus iš mūsų patalpų į jūsų paskirties vietą, tikslus pristatymo laikas priklauso nuo laivybos kompanijos (UPS, DHL, TNT ir kt.) standarto.

Grąžinimo informacija

Visos iš mūsų užsakytos suknelės gali būti atšauktos per 24 valandas nemokamai, be jokių klausimų. Tačiau, kadangi jūsų suknelė yra vienkartinė, pritaikyta jūsų ypatingai dienai, užsakymams, atšauktiems po 24 valandų, taikomas tvarkymo mokestis, lygus 25% prekės kainos. Iš anksto dėkojame už supratingumą.

1. visos suknelės buvo pagamintos kaip 90% panašios į picuture ,jei prašote 100% to paties kaip paveikslėlis ,prašome nemokėti.. 2. Aš esu sąžiningas pardavėjas, aš patikrinsiu visus savo produktus, jei manau, kad jie nėra geros kokybės, aš grąžinsiu juos į gamyklą, kad padaryčiau kitą, prieš paskelbdamas juos jums. 3,atsisakau grąžinti daiktus atgal be jokių kokybės problemų .jei nusipirkote ,o ne myliu po to, kai gavote , atsisakau grąžinti !!! 4.Jei turite kokių nors problemų su visomis suknelėmis ,prieš pradėdami ginčą su mūsų buiness, susisiekite su manimi! 5.Priimkite grąžinti prekes per 2 dienas nuo jų gavimo.

Apie atsiliepimus: Atsiliepimai yra svarbūs jums ir man, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis, prašome paskelbti man gerą atsiliepimą, aš tai padarysiu ir už jus, jei esate nepatenkinti mūsų daiktais, nedelsdami nepateikite mums neigiamų atsiliepimų, pirmiausia susisiekite su manimi, aš jums duosiu gerą sprendimą, Jei ne, Paskelbti neigiamą atsiliepimą nevėlu.aš esu sąžiningas pardavėjas, tikiuosi, kad esate rimtas pirkėjas, jei mokate, tai įrodo, kad sutinkate su šia "grąžinimo politika"


Specifikacija

  • Rankovės stilius > Reguliarus
  • modelio numeris > vestuvinė suknelė
  • Vestuvinės suknelės audinys > Nėriniai
  • Atgalinis dizainas > užtrauktukas
  • iškirptė > AUKŠTAS
  • elemento tipas > vestuvinės suknelės
  • Dekoravimas > Aplikacijos
  • Mados elementas > vintage
  • Prekės ženklas > VINOPROM
  • nėščioms moterims > No
  • Stilius > Paprasta
  • Traukinys > NĖRA
  • CN > Jiangsu
  • kilmės vieta > Kinija
  • Suknelės ilgis > Grindų ilgis
  • juosmens linija > imperija
  • Rankovės ilgis(cm) > Visas
  • Kilmė > žemyninė Kinija
  • įmontuota liemenėlė > Taip
  • Faktiniai vaizdai > No
  • Siluetas > Undinėlė/Trimitas

Atsiliepimai (0)

Pridėti peržiūros